Amino Beast - aminosavak nőknek: Vélemény és tapasztalatok

Amino Beast - aminosavak nőknek
 • nők számára kifejlesztett aminosav komplexum
 • 270 g / 30 adag
 • 3 g BCAA-t tartalmaz
 • segít a gyors regenerációban és a zsírok metabolizmusában
 • ára: 4200 Ft

Az aminosav készítményeket nők is használhatják? Az aminosavak a fehérjék és az izmok alapvető építő egységei, a test nagy részét aminosavak alkotják. Hatással vannak a szerveink, mirigyeink, az inak és az artériák megfelelő működésére. Kulcsfontosságú szerepük van a tápanyagok szállításában, szükségesek a sebek gyógyulásához, valamint az izmok és a szövetek regenerációjához, továbbá a salakanyagok elszállításában is szerepük van.

Tehát teljes mértékben egyértelmű, hogy nők számára is szükségesek. Ezek nem anabolikus szerek, nem fog tőlük senki 10 kg izmot felszedni, sem egy éjszaka alatt férfivá változni. Éppen ellenkezőleg, segítik az emésztést és a zsírégetést. Sőt, ma már kaphatóak speciálisan nők számára kifejlesztett aminosavak. Konkrétan egy ilyen jellegű készítmény kipróbálása mellett döntöttem.

Olvassa el, milyen eredményt ért el nálunk a Beast pink által gyártott Amino Beast aminosav komplexum.

Amino Beast - aminosavak nőknek: Vélemény és tapasztalatok

Az Amino Beast egy speciálisan nők számára kifejlesztett aminosav komplexum. 3 g BCAA-t, vagyis elágazó láncú aminosavat tartalmaz - leucint, izoleucint és valint. A BCAA az esszenciális aminosavak közé tartozik, tehát a szervezetünk nem tudja előállítani. Ez azt jelenti, hogy a táplálékkal vagyunk kénytelenek ezt bevinni. Nem a máj bontja le, hanem közvetlenül az izmok. Ezen aminosavak legfontosabb tulajdonsága, hogy hozzájárul az izomszövet regenerációjához.

Óriási szükség van rájuk akkor, ha valaki redukciós diétát folytat, tehát mikor a testünket egy óriási kihívás elé állítjuk. Ez a nők számára kimondottan ismerős helyzet lehet.

Az Amino Beast tartalmaz béta alanint, taurint és zöldtea kivonatot, melyek megfelelő mennyiségű energiát adnak. A komplexumot kókusztejjel gazdagították, mely kiválóan hidratálja a szervezetet.

  Hatás: 8 / 10

Az Amino Beast hozzájárul a fizikai aktivitáshoz, valamint segít a zsírégetésben. Meggyorsítja az izomszövetek regenerációját, energiát ad és gyorsítja az anyagcserét. További előnye, hogy támogatja az immunrendszer működését, a kalcium felszívódását és segíti a sebgyógyulást. Sőt, segít a szervezet hidratációjában.

Azért döntöttem úgy, hogy kipróbálom az aminosavakat, mert crossfit edzésekre járok, melyek megterhelik az izmokat, jó kondíció szükséges hozzá. Sokszor nagyon elfáradok, izomlázam van, és ha hetente többször megyek tornázni, akkor érzem, hogy a szervezetemnek nem volt ideje regenerálódni.

Nem vártam a terméktől csodát, de 3 hét használat után éreztem, hogy kicsivel több energiám van, kipihentebbnek érzem magam, így jobb eredményt tudok elérni, hiszen izmaimnak sikerül regenerálódni. Nem fogytam egyáltalán, de nem fogok hazudni, ez inkább a táplálkozáson múlik.

Amino Beast - Amino savak a nők számára

   Összetevők: 9 / 10

A mangó és maracuja ízesítésű Amino Beast tartalmaz: L-glutamin, L-leucin, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, almasav, L-alanin, L-izoleucin, L-valin, L-arginin, Taurin, Inulin, Béta Alanin, L-lizin, természetes aroma (mangó, maracuja) kókusztej kivonat, L-theonin, L-fenilalanin, sűrítőanyag, szukralóz, L-aszkorbinsav, L-metionin, színezék: cékla, béta-karotin, zöld tea kivonat, L-triptofán

A fermentált BCAA aminosavakból 3 g található a készítményben. Legnagyobb mennyiségben a leucin van jelen, mert ez aktiválja leginkább a proteineket az anabolikus folyamatok során. A fermentált BCAA aminosavakat fermentációval, tehát kémiai anyagok hozzáadása nélkül hozzák létre. 

Az alanin nem esszenciális aminosav, mely harcol a fáradtság ellen, növeli a kitartást és az erőt. Az zöld tea kivonat segíti az anyagcserét és a zsírégetést. A kókusztej hidratál, a glutamin segít a regenerációban és védi az izomrostokat. A lizin szükséges a kollagén termeléshez és segíti az immunrendszer működését. A taurin a kitartásunkat segíti, főleg a nehezebb edzések során. Az arginin segíti a sebgyógyulást és a fehérjék anyagcseréjét. A béta-alanin segít az izomépítésben, csökkenti a fáradtságot.

Kiváló kombináció!

Amino Beast - aminosavak nőknek összetétel

   Adagolás: 9 / 10

200-300 ml-es pohárba szórjon egy adag port a mérőkanállal, öntse fel vízzel és jól keverje össze. Amikor teljesen feloldódik, igya meg. Napi 1-2 adag fogyasztása ajánlott.

Én a készítményt naponta egyszer fogyasztom, de 400 ml vízben oldok fel egy adagot, mert túl édesnek érzem. A por nagyon jól oldódik.

Aminosavak nőknek: Vélemény és tapasztalatok

  Íz: 7 / 10

Két fajta ízesítésből választhat - mangó-maracuja vagy zöldalma. Én a mangó-maracuját próbáltam ki, és nagyon ízlett. Ahogy már említettem, nagyobb mennyiségű vízben kevertem el, mert túl édesnek tartom. De ez ugye ízlés dolga.

Amino Beast - Vélemény és tapasztalatok

  Ár: 9 / 10

A 270 g-os csomagolás, ami 30adagot jelent, 4200 Ft kerül. Úgy gondolom, hogy ez más termékekkel összehasonlítva kimondottan kedvező ajánlatnak számít.

Előnyök és hátrányok

 • speciálisan nők számára kifejlesztett aminosavak
 • segítik az izmok regenerációját
 • segítik a zsírégetést
 • segítik a sebgyógyulást
 • energiát ad
 • hozzájárul a kollagén termeléséhez
 • elfogadható ár
 • túl édes
Amino Beast - aminosavak nőknek: Vélemény és tapasztalatok

Összbenyomás és végeredmény: 8 / 10

Nagyon tetszik, hogy az Amino Beastet speciálisan nőknek fejlesztették ki. Nincs olyan érzésem, hogy furcsán nőnének az izmaim. Viszont 3 g BCAA-t tartalmaz, amely a konkurens termékekhez képest kimondottan nagy mennyiség. Érzem, hogy könnyebben regenerálódom, ismételt fizikai aktivitás esetén is elég erőm van. A termék íze jó, illetve nagyon jól oldódik.

Nagyon elégedett vagyok ezzel az étrend-kiegészítővel, sportos, sok mozgást végző nőknek csak ajánlani tudom.