Arthro Plus ízületvédő - vélemény és tapasztalatok

ArthroPlus
 • ízületvédő
 • 120 kapszula egy csomagban
 • támogatja a csontokat, ízületeket és porcokat
 • segít a gyulladások és duzzanatok csökkentésében
 • ára már 3400 Ft-tól

Az ízületek és ízületi szövetek problémáit legtöbbször a korral hozzák összefüggésbe. De ez nem csak az idősek problémája. Többször érinti a sportolókat, az aktív, mozgásszerető embereket, így nem szabad figyelmen kívül hagyni. Bár szövetek és ízületek regenerációs képessége a kor előrehaladtával romlik, de a nagy megerőltetés és kevés tápanyag szintén problémát okoz.

Ha önnek fájnak az ízületei, akkor fontos, hogy keresse fel orvosát, aki kiír majd egy gyógyszert a fájdalom csökkentésére. A kezelést viszont érdemes kiegészíteni vény nélkül kapható étrend kiegészítővel is. Az ízületvédő készítmény javítja a kötőszövetek, az ízületek és a porcok állapotát, hozzájárul a mozgási szervrendszer jobb működéséhez.

Én nagyon aktív vagyok, sokszor és sokat sportolok, futok, crossfit edzésekre járok, így a fiatal korom ellenére szokott fájni a csípőízületem. Nem elviselhetetlen ez a fájdalom, így nem rohanok rögtön orvoshoz, viszont érzem, hogy ha túlzásba viszem a fizikai aktivitást, akkor a fájdalom akadályoz a mozgásban. Úgy döntöttem, kipróbálom az Arthro Plus komplex ízületvédőt. Érdekli önt, mi a véleményem róla? Olvasson tovább!

Arthro Plus ízületvédő

Az Arthro Plus egy komplex ízületvédő, mely hozzájárul a mozgási szervrendszer egészségéhez, segít megelőzni a sérüléseket, a fájdalmat és a gyulladást. Megújítja és regenerálja a sport során sérült, az évek során megerőltetett kötőszöveteket, ízületeket és porcokat, hogy azok tovább működhessenek. Enyhíti a fájdalmat, segít a gyulladásoknál és a duzzanatoknál.

Olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyeket a legjobb minőségű ízületvédőkben használnak és nagyon hatékonyak. Ilyen például az MSM (metil-szulfonil-metán), kondroitin, glükozamin és az L-aszkorbinsav

  Hatásfok: 7 / 10

Az elején leszögezném, hogy a fájdalom, amit a csípőízületemben néha érzek, nem kimondottan erős. Futás közben szurkál és kellemetlen, de ezen kívül a hétköznapi életemben nem igazán korlátoz. Néha jön csak elő, ha hetente 3-szor futok és 2-3-szor nehéz súlyokat emelek. Ezért úgy döntöttem, hogy nem hagyom el a mozgást, hogy objektíven teszteljem, vajon a fájdalom elmúlik-e.

Az előírások szerint szedtem az Arthro Plust, tehát napi 4 darabot. A csomagolás 120 kapszulát tartalmaz, tehát 30 napra elegendő. Egy hónap használat után javulásról számolhatok be. Nem állítom, hogy már egyáltalán nem érzem az ízületem és egészséges vagyok, mint a makk, de van különbség, az biztos. Néhanapján még érzek enyhe fájdalmat, de egyértelműen enyhébbet, mint eddig.

Viszont azt gondolom, hogy egy hónap használat még nem minden. Az étrend kiegészítőket mindig rendszeresen kell szedni, főleg, ha az ízületeket megterheli a sok mozgás.

Arthroplus

5 tipp az egészséges ízületekért

Annak ellenére, hogy az étrend kiegészítők segítenek az ízületek és kötőszövetek fájdalma esetén, a regenerációhoz és az egészség megtartásához azért adunk még pár tanácsot:

 • Fogyjon: Ha túlsúlyos, akkor az ízületei túlzott megterhelésnek vannak kitéve, amely fokozatosan károsítja. Az eredmény a mozgási szervrendszer nem megfelelő működése lehet.
 • Táplálja ízületeit: Az étrendjébe illesszen be kalciumban, omega-3 zsírsavakban, D és K vitaminokban gazdag ételeket. Megtalálja ezeket például a halolajban, a lazacba, makrélában.
 • Mozogjon: Jóból is megárt a sok, így nem kell túlzásba vinni, viszont a fizikai aktivitás az ízületek egészségesen tartásában kimondottan fontos. A jól fejlett izmok részben helyettesíthetik a gyengébb ízületek feladatát.
 • Igyon elég folyadékot: Állítson egy tiszta vízzel tele flakont az asztalára, és ellenőrizze, mennyit iszik meg belőle egy nap. A kevés víz fogyasztása fáradtságot, vesegondokat és akár ízületi fájdalmakat is okozhat.
 • Vigyázzon a magassarkúval:​​​​ Hölgyek, még ha a magas sarok szépen ki is emeli a nőiességet, vigyázzanak, és inkább cseréljék laposra. A magassarkú cipők áthelyezik a súlyt a láb elejére, ami szintén ízületi fájdalmakhoz vezethet.

   Összetétel: 7 / 10

Az Arthro Plus 4 fontos hatóanyagot tartalmaz - MSM glükozamin, kondroitin és az L-aszkorbinsav (C-vitamin). 

Az MSM (metil-szulfonil-metán) a kén organikus, biológiailag legjobban hasznosítható formája. Segít a kötő- és porcszövetek táplálásában, növeli az ízületek flexibilitását és mozgását, egészségesen tartja azokat, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat. A hatást javítja még a glüközamin, a kondroitin és a kollagén is. Az Artho Plus napi adagban 400 mg található meg belőle.

A glükozamin az ízületi porcok alapvető építő egysége. Nem csak a porcokat védi a károsodástól, hanem az inakat és a kötőszöveteket is. Segíti az új porcszövet növekedését, gyógyítja a gyulladást, segít levinni az ízületek duzzanatait. Egy adag étrend kiegészítőben 780 mg található meg.

A kondroitin támogatja és stimulálja az ízületi porcok számára szükség anyagok termelését. Csökkenti a fájdalmat és a gyulladást az ízületi porckopás esetében. Egy napi Arthro Plus adagban 800 mg található meg belőle..

L-aszkorbinsav, vagyis a C-vitamin a vízben oldódó vitaminok közé tartozik. A funkciója nem csak az immunrendszer védelme, amire legfőképpen használjuk. Meggyorsítja a sebgyógyulást, karban tartja a szöveteket és a csontokat, segít a kollagén termelésben és regenerációban. A termék 16 mg-t tartalmaz.

Az Arthro Plus több hatékony összetevőt tartalmaz az ízületek támogatására. Ami az összetételét illeti, a piacon megtalálható több termék nagyobb mennyiségű hatóanyaggal, melyek hatása is jelentősebb. A legerősebb ilyen termék az Alavis Triple Blend ízületvédő, amely elsősorban lovak számára let kifejlesztve. Ez viszont ne tántorítsa el. Probléma nélkül használhatják sportolók, hiszen azt tartalmazza, amit az embereknek szánt ízületvédők, csak nagyobb koncetrációban.

Arthroplus összetétel

   Adagolás: 7 / 10

Vegyen be napi 4 kapszulát. Igyon rájuk elegendő mennyiségű folyadékot.

A kapszulák kicsit nagyobbak, számomra nem volt komfortos napi négyet bevenni belőlük.

az ízületi táplálás adagolása Artroplus

  Ár: 9 / 10

A 120 kapszulás csomag, amely rendszeres használat mellett 30 napra elegendő, már 3400 Ft-tól megvásárolható. Úgy gondolom, hogy a piacon megtalálható többi termékkel összehasonlítva ez előnyös ár.

Előnyök és hátrányok

 • 30 nap használat után érezhető javulás
 • védi, megújítja és támogatja a csontokat, ízületeket és a porcokat
 • csökkenti a gyulladást és a fájdalmat
 • javítja a szövetek és az ízületek rugalmasságát és vitalitását
 • előnyös ár
 • nagy kapszulák
Arthroplus összetétel tapasztalat

  Összbenyomás és eredmény: 8 / 10

Azért döntöttem az ízületvédő kipróbálása mellett, mert bár nem vagyok profi sportoló, de az inak és az ízületek elhasználódnak a túlzásba vitt edzések során. Nekem a jobb csípőízületem szokott fájni, főleg ha gyakran futok vagy nehéz súlyokat emelek. Az Arthro Plus egy hónap használat után a néha előbukkanó fájdalmat a minimumra csökkentette.

Ez a termék jó arányban tartalmazza az összetevőket, az ára is kedvező. Én még egy csomaggal elfogyasztok belőle a fokozottabb hatás érdekében. Ajánlom! 🙂

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: