Természetes út a ragyogóan fehér mosoly felé DayNight - Vélemény és tapasztalatok

Tapasztalja meg a Daynight Review-t
 • fogfehérítő szett
 • természetes összetétel
 • irányár 12,600 Ft

Míg valakiknek a fehér mosoly teljesen természetes, addig másoknak rengeteg erőfeszítésébe és pénzébe kerül. De nem muszáj, hogy a fogak állapota mindig egy vagyonba kerüljön.

Mi most egy természetes fogfehérítési módszert próbáltunk ki -  A DayNight szett segítségével, ami nem került többe 12,600 Ft-nál.

Mik a tapasztalataink? A DayNight termékcsalád tényleg kifehéríti a fogakat?

Daynight Review

 Mi a DayNight szett?

A DayNight szett egy lehetőség arra, hogy hidrogén peroxid használata nélkül legyen ragyogó a mosolyunk, fájdalommentes és természetes módszerrel.

Ez egy kiváló lehetőség azok számára, akik a fogaik érzékenysége miatt vagy bármely más okból nem vehetnek részt professzionális fogfehérítési eljáráson.

A DayNight az aktív szén és a kókuszolaj erejét használja fogfehérítésre, melyek csodákra képesek a szájban.

A kókuszolajnak kiváló baktériumölő tulajdonságai vannak. Laurinsav tartalmának köszönhetően elpusztítja a szájban található kórokozókat. Sőt, nagyon gazdag vitamin- és ásványianyag-forrás: megelőzhető vele a fogszuvasodás, az íny megbetegedése és a kellemetlen szájszag is.

A kókuszaolajban található laurinsav a fogkrémben fogmosás közben reagál a nyállal, a mechanikus tisztítás során eltünteti a fogakról a káros baktériumokat és a lepedéket.

A kókuszolajat nagyon gyakran használják fogfehérítésre, különböző termékek egyik alkotórészeként fedezhetjük fel. Hasonló a működési elve, a termék összetevői reagálnak a természetes enzimekkel.

A kókuszolajon kívül a fogfehérítő készítményekben nagyon sokszor használnak aktív szenet, amit szintén tartalmaznak a DayNight fehérítő termékei is.

A DayNight szettet érdemes kipróbálni, mert:

 • nem tartalmaz vegyi anyagokat,
 • 100%-ban természetes összetevőkből áll,
 • hozzájárul a fogak és a teljes szájüreg egészségéhez,
 • kíméletesen fehéríti a fogakat,
 • a DayNight termékeket nem tesztelik állatokon.
Állítsa be a Daynight élményt

DayNight fogfehérítő szett.

Daynight csomagolás

A csomagoláson nincsenek rajta magyarul az információk, amit én hátrányként tekintek.

csomagolás daynight

Ha nem beszél angolul, akkor a szükséges információkat a gyártó oldalán kell keresnie.

Fogfehérítési tapasztalatkészlet

DayNight szett új, hatékonyabb formulával.

Mit tartalmaz a DayNight fogfehérítő szett?

A DayNight egy teljes fogfe hérítő szett, ami két fogkrémből, egy LED fényekkel ellátott szónikus fogkeféből és két cserélhető fogkefe fejből áll.


1. A kókuszos fogkrémet reggel és napközben kell használni

Zubná pasta na použitie počas dňa obsahuje 100% prírodný kokosový olej, neobsahuje žiadne škodlivé látky ako PEG či SLS.

Práve vďaka obsahu kokosového oleja pôsobí ako prírodný detox, ktorý pomáha predchádzať nielen tvorbe zubného kazu či zápachu z úst, ale pôsobí tiež ako prevencia pred vznikom škvŕn na zubnej sklovine. 

Je určená na ranné či poobedňajšie umývanie zubov a spoznáte ju podľa bielej tuby. 

2. DayNight esti fogkrém aktív szénnel

A fekete tubusos fogkrém aktív szenet tartalmaz, melynek a feladata a fehérítési folyamat beindítása, a foltok és elszíneződések kíméletes eltávolítása .

Ezzel a fogkrémmel kell esténként fogat mosni.


3. Szónikus fogkefe LED világítással 


A DayNight szónikus fogkefe működésének alapelve, hogy magas rezgésszámmal mossa a fogakat. Egy kis motor működteti, melytől rezegnek a sörték.

Egy perc alatt akár 9800 rezgés érhető el, így a klasszikus fogkefével szemben hétszer hatékonyabb. A kíméletes tisztítás érdekében puha nylon sörtéi vannak.

A DayNight fogkeféket LED fényekkel látták el, melyek meggyorsítják a fogfehérítési folyamatot.

 A fogkefe egy AA elemmel működik, mely a szett része. A csomagban szintén található még két pótfej a fogkeféhez
Mit tartalmaz a készlet daynight

A DayNight szett tartalmaz két fogkrémet, egy szónikus fogkefét és két pót fogkefe fejet.

fogkrém Daynight

Nappali és esti fogkrém.

fogkefe Daynight

A puha sörtés fogkefe percenként akár 9800 rezgésre is képes.

tapasztalat fogkefe Daynight

A fogkefén található LED fény meggyorsítja a fogfehérítést.

 DayNight szett - felhasználás

Hogy kell a DayNight szettet használni?

Reggel megmossa a fogát a DayNight fogkrémmel és a szónikus fogkefével. A legnagyobb hatásfok elérése érdekében azt taácsoljuk, ossza a szájüregét 4 részre és mindegyik területet mossa legalább 30 másodpercig.

A fogkefét elég a fogakhoz érinteni és apró mozdulatokat tenni vele. A fogmosás után használjon szájvizet. Például a DayNight szájvizét, ami nemcsak segít megelőzni a fogszuvasodást és tisztítja a fogakat, hanem segíti magát a fogfehérjtést is.

Az esti fogmosáshoz használja a DayNight fekete fogkrémét és a szónikus fogkefét. Ugyanúgy járjon el, mint a reggeli tisztításnál, majd öblítse ki a száját szájvízzel.

DayNight vélemények tapasztalata

A szónikus fogkefén található egy LED fény, mely segíti a fogfehérítés folyamatát.

 A DayNight fogfehérítő szett ára

A két fogkrémből, egy szónikus fogkeféből és két pótfejből álló fehérítő készlet jelenleg körülbelül 12,600 Ft áron elérhető.

Azt figyelembe véve, hogy mi mindent tartalmaz a szett és milyen hosszan használható, illetve összevetve más hasonló termékek árával ez több mint kedvező ár.

Tapasztalatok a DayNight fogfehérítő szettel

Nagyon kíváncsi voltam a DayNight szettre és annak fogfehérítő hatásaira, ezért azonnal kipróbáltam, amint a csomag megérkezett.

Először is kellemesen meglepett mindkét fogkrém íze. A nappali fogkrém kellemes kókusz ízű és aromájú, tökéletesen felfrissíti a leheletet. A fekete tubusban lévő éjszakai fogkrém mentol illatú és friss érzetet hagy a szájban.

Ami a szónikus fogkefét illeti, az kellemes, puha sörtéjű, érzékeny fogakra vagy ínyre is alkalmas. Még maguk a rezgések sem intenzívek vagy kellemetlenek. A problémát viszont a fej méretében látom, mival az elég nagy, és az őrlőfogakat én nehezebben tudtam megmosni vele.

Mikor elkezdtem használni a fogkrémeket, az első napokban a fogmosás után szájirritációt is észleltem. Ezért megnéztem az összetételét, és felfedeztem, hogy mindkét paszta Sodium Bicarbonate tartalmú, azaz szódabikarbóna van benne, amely okozhatta az irritációt. A következő napokban, amikor a fogmosásra szánt időt két percre korlátoztam, a kellemetlen érzés eltűnt.

És elérkeztünk a DayNight termékek fogfehérítő hatásához. Nekem személy szerint ez nagyon nagy megelepetés volt. Szó szerint néhány mosás után megfigyelhettem az első eredményeket. A két fogkrém a LED-lámpás szónikus fogkefével kombinálva nagyszerű fehérítő hatású. De hát nézze meg maga! 🙂 (Fotót csatolok).

"Körülbelül egy hónapja használom, és tényleg látom az eredményt, először azt hittem, csak marketing, de működik, köszönöm. :)." Veronika, Daynight.sk

"Maximálisan elégedett vagyok a termékekkel, de méginkább a vásárlóbarát hozzáállással, ami manapság nem túl gyakori. Le a kalappal, mi törzsvásárlók lettünk. Minél több elégedett vásárlót kívánunk és még egyszer KÖSZÖNJÜK." Silvia, Daynight. sk

"Személy szerint nagyon szeretem, hogy van külön fogkrém reggelre és estére, így a fogmosás mindig más :)" Soňa, Daynight.sk

"Kb 2 hónap használat után azt látom, hogy fehérebbek a fogaim. Nagyon természetes az eredmények, és ez nekem éppen megfelel. :)" Lucka, Daynight.sk

DayNight értékelések
vélemények Daynight

Egy hónap DayNight használat erdménye előtte-utána fotóval.

Videó

A DayNight fogfehérítő szett előnyei és hátrányai

Előnyök

 • természetes összetétel
 • külön nappali és esti fogkrém
 • szónikus fogkefe puha sörtékkel
 • a dobozban van még két pótfej a fogkeféhez
 • kiváló fehérítő hatás
 • a fogkrémek használata után friss érzés marad a szájban

Hátrányok

 • kicsit bonyolult kicserélni a fejeket a fogkefén
 • szélesebb fej
 • irritációt okozhat
tapasztalatok és vélemények Daynight

A DayNight szett összesített értékelése

A DayNight fogfehérítő szett természetes, gyengéd módja annak, hogy otthon varázsoljon magának ragyogóan fehér mosolyt.

Természetes összetevőkből áll, kókuszolaj és feketeszén segítségével működik. A készlet két fogkrémet tartalmaz - fehér kókuszolajasat reggeli használatra és fekete aktív szeneset esti használatra, ami a rutinszerű fogmosást változatosabbá teszi.

A DayNight készlet nemcsak tisztítja a fogakat, eltávolítja a baktériumokat és a lepedéket, hanem hatékonyan fehérít is. A megfelelő technikával a szónikus fogkefével tényleg kiváló és látható eredményeket lehet elérni aránylag rövid idő alatt.

Számolni kell viszont a szájüreg esetleges irritációjával a fogkrémek szódabikarbóna-tartalma vagy a fogkefefej nem tökéletes mérete miatt. Ez azonban lehet egyéni dolog, biztosan sokaknak egyáltalán nem okoz problémát.

A DayNight szett a fantasztikus fogfehérítő hatása miatt mindenképpen megér egy próbát.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: