Vélemény: Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyocska

Egy hangulatos bagoly Hoo-Hoo Dormeo
 • segít az érzelmek kifejezésében
 • 3v1 - plüssjáték, párna és takaró
 • ára  13000 Ft

Tudta, hogy a kisbabák már bizonyos érzelmi érettséggel születnek, amely az idő múlásával csak fejlődik? Már egy kétéves gyermek is könnyen felismeri az alapvető érzéseket.

Az érzelmek nagy hatással vannak a gyermekre, és bizonyos mértékben hozzájárulnak személyiségfejlődéshez is. A gyermekek világában ugyanolyan (ha nem nagyobb) fontosságúak, mint a felnőttek világában.

Ezért ne bíztassuk a gyerekeket az érzelmek elfojtására, hanem éppen ellenkezőleg. Tanítsuk meg őket kifejezni örömüket, a szeretetet, de a haragott vagy a szomorúságot is.

Ebben segíthetnek a Dormeo hangulatbaglyok, melyek az elmúlt napokban kerültek a kezünkbe. Mit adhat ez a plüss újdonság a gyerekeknek?

Dormeo szeszélyes baglyok véleményei és tapasztalatai

 A Hoo-Hoo Hangulatbaglyocskákról

A Dormeo Hoo-Hoo hangulatbaglyocsáki egy ajándékcsomagot alkotnak, mely két bagolyból és egy puha takaróból áll. A készletben van egy azúrkék és egy barackszínű baglyocska. Annak érdekében, hogy minden tökéletes összhangban legyen, a takaró is kék-narancssárga kialakítású.

Bár a baglyok első pillantásra egyszerű plüssjátéknak vagy gyerekszoba kiegészítőnek tűnnek, mégis sokkal többet kínálnak.

Elsősorban játékként használhatók - akár plüssállatként a hétköznapi játék során, de az érzelmek kifejezésében is tudnak segíteni A baglyok többféle változatban is kaphatók - színükben különböznek egymástól, és mindegyik szín más-más érzelmet fejez ki.

Persze lehet ölelgetni ezeket a kis puha állatkákat, ami szintén megnyugtatja és gyógyítja a lelket.

Formájuknak és általános kialakításuknak a baglyokat kényelmes párnaként is lehet használni. A takaróba pedig bele lehet jól bújni pihenés közben.

A baglyok átmérője körülbelül 26 cm, puhák és kellemes tapintásúak. A takaró 130 x 180 cm, szintén plüssből készült és ugyanolyan kellemesen puha.

Ha véletlenül bepiszkolódnak, függetlenül attól, a takaró és a baglyok is mosógépben moshatók 30 °C-on. A gyermekek biztonsága érdekében természetesen nem káros, jó minőségű anyagból készültek.

Moody baglyok Dormeo

A hangulatbaglyocskák jól becsomagolva érkeztek.

Pár kedélyes bagoly Dormeo

A baglyokat a Dormeo gyártja.

Egy sor hangulatos bagoly Dormeo élmény

Fantasztikus ötlet, hogy minden baglyocskához jár egy "születési anyakönyvi kivonat", amibe be lehet írni, mióta a család tagja a kisbagoly.  

Dormeo szeszélyes baglyok tapasztalata

Nálunk a bagolycsapat szerelem volt első látásra. 🙂

 Hangulatbaglyocsák különbözp színekben: Mit jelentenek?

A Dormeo baglyok többféle színben kaphatók, és nem csak véletlenül. Minden színnek megvan a maga jelentése és hatása.

Az azúrkék színű bagollyal való játék nyugtató lehet, ennek a színnek ilyen hatást tulajdonítanak. Ez a bagoly ideális választás lehet akár hiperaktív gyermekek számára.

A barackszínű bagoly viszont játékosságra ösztönöz és jó hengulatot kelt.

A Dormeo más hangulatbaglyocskákat is kínál - szürke, rózsaszín, lila, piros, sárga, zöld és fehér színben. Ezeknek a baglyoknak nem csak eltérű színük van, hanem különböző neveket is kaptak.

A szürke bagoly, Shoo-Shoo kissé ijedt arcú, célja, hogy segítsen a gyermeknek legyőzni a félelmet, különösen a sötétségből származóat.

A rózsaszín baglyot, Loony-Coo-t a kis gézengúzoknak tervezték, ösztönzi a kreativitást.

A szerelmes piros bagoly, Love-You szívecskével a szárnyán segít megtanulni kifejezni a szeretet és az együttérzést.

A sárga Yuu-Huu bagoly egy boldog bagoly, aki mosolyt csal mindenki arcára és segít abban, hogy jobb színben lássuk a világot.

A szemüveges Goody-Coo egy zöld bagoly, a bölcsesség, a béke és az egyensúly szimbóluma.

A fehér félénk Blushy-Hoo aglyocska az introvertált gyerekek számára készült. Segít legyőzni az új emberektől való és az új helyzetekből fakadó félelmét.

Az érzelmi egészség, mint olyan, nemcsak a felnőtt, hanem különösen a gyermek számára is fontos. Az érzelmi egyensúly magával hozza a boldog életet, egészséges önbizalmat, hitet önmagunkban, jó eredményeket, de minőségi interperszonális kapcsolatokat is (1).

Dormeo szeszélyes baglyok, amelyek egyéni színeket jelentenek

A kínálatban több baglyocska szerepel, melyek nem csak színükben, hanem az általuk kifejezett érzésekben és hangulatokban is eltérnek. 

Moody Owls Dormeo áttekintés

Az ajándékszett két bagolyból és egy takaróból áll.

mik a szeszélyes baglyok Dormeo

A barackszínű baglyocska ideális a kis játékos gyerekek számára.

Moody Hoo-Hoo baglyok élménye

A kék baglyocska fantasztikus segítőtársa lehet akár hiperaktív gyerekeknek is.

tapasztalja meg a hangulatos bagoly Dormeót

A bagolypár mindkét tagjának van egy kis zseb a hasán midnenféle apróságok tárolására. 

A színek hatása kicsik és nagyok életére

A színek jelentősége az ember életében valóban nagyon nagy. Gondoljon csak arra, mennyi mindent határozunk meg az életünkben színek szerint.

Például amikor valakit próbálunk jellemzni. Talán nem is lehetséges szín említése nélkül. Vagy ha berendezzük otthonunkat, figyelünk a színekre, és megpróbáljuk körülvenni magunkat azokkal a színekkel, melyek a legjobban tetszenek.

Gyerekként kedvenc színt választuk, és általában a színek azok, amikre pedig mi magunk már korán megtanítjuk gyermekeinket.

Éppen ezért nem csoda, hogy a színeknek nem csak nagy jelentősége van, hanem komoly hatása is az életünkre. Bár a tudósok általában rámutatnak arra, hogy a színérzékelés nagyrészt szubjektív, és tapasztalatainkon vagy kultúránkon alapul, mégis egyetértenek az emberekre gyakorolt bizonyos általános hatásukban (2).

A meleg színek (a vörös spektrum), például a sárga, a narancs vagy az őszibarack, többnyire kellemes hatást gyakorolnak ránk, komfortérzetet keltenek bennünk, ugyanakkor stimuláló hatást is fejthetnek ki. Míg egyesek számára a piros szín a szerelmet jelképezi, az sem meglepő, ha haragot vagy agresszívebb érzéseket vált ki.

A kék spektrumú színek, amelyek közé tartozik például a zöld, a kék és a lila, hideg színek, amelyeknek egyrészt nyugtató hatást tulajdonítanak, de szomorúságot és melankóliát is okozhatnak.

A színek gyermekre gyakorolt hatása talán még intenzívebb, mint ahogyan azok a felnőttekre hatnak. A gyerekek szeretik a színeket, egyfajta szimbólumai világuknak, vonzzák a figyelmüket, felébresztik a kreativitásukat. Ezért ne becsülje alá a színek választását, akár a gyermek szobájának berendezésénél, vagy például olyan játékok kiválasztásakor is, amelyek gyermeke segítségére lehetnek.

A Moody bagoly Dormeo párnaként használható

A baglyocska kônyelmes, puha p§rnakônt is használható

Egy pár Dormeo szeszélyes bagoly takaró

A pléd nagyon kellemes anyagból készült.

A hangulatos bagoly Dormeo Hoo-Hoo áttekintése

Nálunk mindenki nagyon elégedett a baglyocskákkal.

 A Hoo-Hoo Hangulatbaglyocskák ára

Dormeo Hoo-Hoo hangulatbagoly pár jelenleg 13000 Ft-ért kapható, ami kiváló ár.

A többi bagoly ára, abban az esetben, ha szeretné őket külön megvásárolni, 8000 Ft.

A mini hangulatbaglyok, melyek 16 cm-esek, jelenleg 3000 Ft-ért kaphatóak.

Tapasztalat a Dormeo szeszélyes baglyokkal

Tapasztalatok a hangulatbaglyocskákkal

Azt, hogy a hangulatbaglyok nem csupán egyszerű plüssjátékok, bizonyítják a vásárlók tapasztalatai is.

"A gyerekek azonnal megszerették őket :)." Petra, Topshop.sk

"Szeretem, hogy használható párnaként és van hozzá takaró." Soňa, Topshop.sk

"A fiam egy baglyot kapott ajándékba. Nagyon boldog volt. A bagoly puha, nagyon kellemes tapintású. A takaró pedig a legjobb, nagyon csodálatosHa valaki nem tudná, hogy vásároljon-e, én mindenképpen ajánlom. " Veronika, Topshop.sk

"A bagoly nagyon kellemes tapintású. Ezenkívül nemcsak játék, hanem hasznos dolog is, hiszen takaró és párna is lehet. Én elégedett vagyok!" Dalibor, Topshop.sk

"A fiamnak vettünk egy kék baglyot a fa alá, és nagyon boldog volt. Alszik vele, a takaróval pedig szívesen takaródzik. A bagoly és a takaró kellemes tapintású anyagból készül. Mi ajánljuk másonak is." Naty, Topshop.sk

"Ez nem csak játék, hanem egy szép párna, amihez lehet bújni, kortól függetlenül." John, Topshop.sk

"Mindkét gyermekemnek ajándékként vettem őket, nagyon elégedettek velük." Monika, Topshop.sk

A baglyok nálunk is nagy sikert arattak. A gyerekek gyakran játszanak velük, és szeretnek hozzájuk bújni. A baglyok kellmes anyagokból készülnek, csak kár, hogy nem cipzárosak, mint egy párnahuzat. Ily módon a tisztításuk egyszerűbb lenne, nem kéne az egészet kimosni és megszárítani.

Továbbá ne számítson interaktivitásra. A baglyok nem pislognak, nem adnak ki hangot, semmi ilyesmit nem csinálnak.

A Hoo-Hoo Hangulatbaglyocskák előnyei és hátrányai

Előnyök

 • 3 az 1-ben
 • játék az érzelmek kifejezésére
 • párnaként használható
 • takaróként használható
 • kellemes tapintású
 • nem ártalmas
 • mosógépben mosható

Hátrányok

 • nem cipzáras
 • nem interaktív
Moody baglyok Dormeo Hoo-Hoo

Értékelés

A Dormeo Hoo-Hoo Hangulatbaglyok könnyen csemetéi legjobb barátaivá válhatnak. Ideálisak a legkisebb és az idősebb gyermekek számára is.

Míg a legkisebbeknek a baglyok kiválóak simogatásához vagy játékhoz, az idősebb gyermekek minden bizonnyal azt fogják inkább értékelni, hogy a bagoly párnaként és praktikus takaróként is használható.

Ezenkívül a baglyok, valamint a takaró nagyon kellemes és puha anyagból készülnek, ami simizésre és szeretgetésre ösztönöz.

A baglyoknak különféle változatai állnak rendelkezésre - egy szivecskés szemű szerelmes pár, mini baglyok és hangulatbaglyok, melyek különböző érzelmeket fejeznek ki és meglepetés takaró is van hozzájuk.

A gyermek így öösszegyűjtheti saját hangulatbaglyait, hogy könnyebben kifejezze érzelmeit.


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: