Grand Theft Auto: Vice City

Akció játék
Grand Theft Auto: Vice City

A jól megszokott sportkocsikban, jó nőkben és drogban gazdag világba kalauzol téged a méltán legendás GTA franchise ViceCity című darabja. Egy kis tengerparti csavarral.

Kombo

A GTA sorozat játékaiban fiktív amerikai városok alvilági életének lehetsz részese.

A szerteágazó történetszál és számos küldetéssorozat mellett egy hatalmas sandbox világ biztosítja a sok órányi önfeledt szórakozást.

Vice City városa egy több szigetből álló terület, amelyet Miami mintájára készítettek el a játék fejlesztői. Az 1980-as éveket írunk és a frissen szabadult Tommy Vercetti bőrébe bújva érkezel meg a városba, hogy elrendezz néhány kétes drog ügyletet.

Ám hamarosan egy rajtaütés áldozata leszel és ezzel megkezdődik a helyi drogpiacért vívott harcod. Számos különböző feladat vár rád, miközben megismerheted ViceCity nagykutyáit. Két küldetés között pedig szabadon száguldozhatsz a város utcáin a frissen lopott sportkocsidban, kirabolhatsz embereket vagy összecsaphatsz a rendőrökkel. Bár kezdetben csak egy egyszerű kifutófiú vagy, ahogy egyre jobban megszeded magad elkezdhetsz ingatlanokat vásárolni, hogy még inkább bebetonozd hatalmadat.

Akár a magával ragadó történet miatt kezdesz el játszani, vagy csak egy-két óra kötetlen kikapcsolódásra vágysz, jó helyen jársz. Töltsd le a GTA Vice City-t és válj a város legrettegettebb gengszterévé!

“Fogtatok már el akár egy bűnözőt is, srácok?” – Tommy Vercetti

Válassz verziót a letöltéshez

letöltés