2015 legjobb autós játékai (PC)

A 2015-ös év fergeteges volt a játékfelhozatalát tekintve - páratlan játékok kerültek napvilágra. Nézzük is az év legjobb autós játékait.

1. Need for Speed 2015

Bámulatosan néz ki a legújabb NFS

A Need for Speed darabjait talán senkinek sem kell bemutatnom (ha meg mégis, akkor szégyelld magad és lesd meg az autós játék kategóriát). Az egész sorozatot újragondolták az EA-s fejlesztők – egészen az alapjaitól építették újra a pompázatos játékot. Ami kicsit kiverte a biztosítékot a rajongóknál, hogy állandó internetkapcsolatot igényel. Azért szerintem ez nem akkora para.

2. Assetto Corsa

A híres Assetto Corsa

Egy vérbeli versenyzős szimulátor játék, annak minden előnyével és hátrányával. Én speciel nem vagyok kifejezett rajongója az ilyen típusú autóversenyzésnek, az NFS féle árkád sztori jobban bejön. De még nekem is elállt a lélegzetem, amikor egy bivalyra húzott PC-n kipróbálhattam. Egyszerűen tökéletes játékélményt ad.

Ami igazán nagyot dob az egészen, hogy nagyon jól moddolható és programozható – így vélhetőleg a rajongók megtalálták a hobbijukat a következő 5 évre.

3. Project CARS

Ez tényleg káprázatosan néz ki

Számomra az igazi kellemetes meglepetés ebben az évben a Project: CARS, ami egy alacsony költségvetésű autós játék. Mégis annyira profin rakták össze a fejlesztők, hogy az minden képzeletet felülmúl. Élethű, pörgős játék, egy rossz szava sem lehet annak aki nekivág.