Regisztrációs játékok – a teljes lista

Összegyűjtöttük az utóbbi idők legjobb regisztrációs játékait (vagyis olyan játékokat, melyekhez pusztán csak a neved és email címed kell megadnod). Ezek a játékok rendkívül népszerűek, jellemzően ingyenesek és teljes játékokhoz hasonló élményt nyújtanak. Megtalálhatóak köztük online regisztrációs játékok is, és olyanok is, amiket le kell töltened a PC-d re.

Online regisztrációs játékok

Ha nem akarsz teketóriázni, akkor a legjobb, ha ezek közül válogatsz. Mindegyik játék egyből indítható a böngésződből – csak regisztrálnod kell hozzá.

Big Farm

Big Farm

A Big Farm egy ritka népszerű online farmos játék - itt aztán te leszel aki learatja a babért. Szó szerint.

Grand Prix Racing Online

Grand Prix Racing Online

Grand Prix Online egy ingyenes F1 versenyautós menedzserjáték, ahol más játékosok ellen mérheted össze a tudásod. Forma 1 játékok közt a legjobb!

Ezeket le kell töltened

Ha a maximumra vágysz, akkor legjobban akkor jársz, ha az alábbi regisztrációs játékok közül válogatsz. Ezeket a játékokat le kell töltened a PC-d re (bizonyos játékok Mac gépeken is futnak, de nem az a jellemző). A letöltés megkezdéséhez általában nem szükséges a regisztráció, de a játék megkezdéséhez kötelező.

War Thunder

War Thunder

A War Thunder egy népszerű, háborús MMO játék, amiben tankokkal, repülőkkel lőhetik szét egymást a játékosok. Pazar szórakozás a harci játékok kedvelőinek.

League of Legends

League of Legends

Jelenleg a League of Legends a világ legnépszerűbb eSport játéka. Ha nem ismered még, akkor viharsebesen nézd meg az alábbi videót.

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm

Heroes of the Storm egy elképesztően látványos és gördülékeny MOBA, játékosok milliói küzdenek nap mint nap az arénáiban.

World of Warships

World of Warships

A World of Warships egy igazán kemény akciójáték, ahol gigászi csatahajókkal kell megmérkőzni másik játékos ellen. Teljes játék, így különösen érdemes letölteni.

TrackMania Nations

TrackMania Nations

A TrackMania Nations egy teljesen ingyenes, teljes autós játék - elsősorban online versenyekre lett kieszelve.

World of Tanks

World of Tanks

A World of Tanks online tankos játék szó szerint tömegeket mozgósított a háborús csatározásokhoz. Akciódús és brutális játék, ahol csak a legjobb csapatok győzedelmeskednek.

Hearthstone

Hearthstone

Hearthstone egy online gyűjtögetős kártyajáték (ccg), amit több 30 millióan játszanak világszerte. A Játék a népszerű World of Warcraft világában játszódik.

Ha esetleg nem világos, hogy miért lehet az, hogy ezek az igen magas színvonalú játékok ingyenesen elérhetőek? A válasz abban rejlik, hogy mindegyik játék tartalmaz fizetős funkciókat – ha bírod pénzzel akkor akár milliókat is elverhetsz bennük. Ez talán túlzásnak hangzik, de nem az 🙂