Terraria | Kombo.hu

Terraria

Terraria

Terraria egy nyílt végű, egyszemélyes sandbox játék. Azt is mondhatnánk, hogy olyan mint a Minecraft, csak oldalnézetben.

Tényleg nem tudok mást mondani erre a játékra, mint hogy Minecraft 2D-ben. Aki nem tudja mi az, az olvassa el és akkor nem kell megírnom ezt a cikket :). De lásd kivel van dolgod: megkíméllek ettől az extra kattintástól és beszámolok a Terraria élményemről.

Szóval ez a játék egy végtelen lehetőségeket magában rejtő, ugrálós, mászkálós, felfedezős, építkezős és harcolós játék. Főhősöddel ide-oda kalandozhatsz, csákánnyal érceket túrhatsz, baltáddal fát vághatsz és kardoddal ölheted az ellenséget. Ha minden jól megy, akkor a kifarmolt nyersanyagokból aztán építhetsz magadnak sokkal jobb felszerelést, amivel sokkal többet ölsz és jobb nyersanyagot szerzel. És így tovább.

Hősies tetteinket (küldetés teljesítést, vagy egy boss szörny megölését) NPC karakterek megjelenésével jutalmazza a Terraria; ezek a fickók aztán gátlástalanul elfoglalják az építményeinket. De valamit- valamiért alapon ezek az emberek nem csak a seggüket meresztik, hanem jó pénzért segítenek nekünk még fullosabb felszerelést kreálni.

A pálya maga egy óriási, végtelen megatérkép. A világ számtalan területre oszlik (erdő, hófödte hegyek, dzsungel, óceán), ahol aztán a környezetre jellemző szörnyekkel csatározhatunk.

Ha szereted a felfedezést, kalandot és nem szégyellsz a világ egyik legjobbnak kikiáltott játékával játszani, akkor ne habozz. Kattints a letöltés gombra.

Válassz verziót a letöltéshez

Letöltés Windows-raLetöltés Android telefonraLetöltés iPhone telefonra
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: