The Elder Scrolls : Legends | Kombo.hu

The Elder Scrolls : Legends

The Elder Scrolls : Legends

A Bethesda online gyűjtögetős kártyajátéka (CCG) a jól ismert Elder Scrolls világába Tamrielre kalauzol el minket.

A gyűjtögetős kártyajátékok reneszánszukat élik mióta megjelentek az online világban is. Különböző kártyákat gyűjthetünk és vehetünk, amikből saját egyedi paklijainkat állíthatjuk össze. Bár a gyűjtögetés és a deckek építgetése önmagában is szórakoztató, az igazi izgalmat a más játékosokkal történő csaták jelentik, ahol varázslatokat és lényeket kijátszva kell elpusztítanod az ellenfél hősét.

Az Elder Scrolls: Legends-ben először választanod kell egy fajt, ami a leginkább passzol a játékstílusodhoz. Majd különböző játékmódokban harcolhatsz más játékosok vagy a gép ellen.A győzelmekért pedig újabb lapokat és más jutalmakat kapsz, így egyre erősebb paklikat építhetsz.

A Bethesda több újdonsággal is meglepett minket, ami a többi CCG-hez képess felüdülést hoz. A story módban egy démonokkal és ördögi tervekkel átszőtt történetszálat követhetsz, miközben az egyre erősebb gépi paklik ellen játszol. Illetve újdonság még a két “ösvényes” asztal, ami még több lehetőséget ad a különböző taktikákra. Szintlépéskor pedig már meglévő kártyáidat fejlesztheted tovább. Egyebekben pedig kísértetiesen hasonlít a Hearthstone-ra – ami igazából nem baj, hiszen kitűnő játék.

Akár pár perces kikapcsolódásra vágysz egy gyors meccsel vagy pedig több órás kompetitív játékélményre, itt megtalálod.

Válassz verziót a letöltéshez

Letöltés Windows-ra
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: