Call of Duty 4 | Kombo.hu

Call of Duty 4

Call of Duty 4

Call of Duty 4: Modern Warfare hozza a szokott CoD színvonalat, lényegében egy interaktív háborús akciófilm, ami nyolc órán át tart.

A megelőző részekhez képest kicsit elrugaszkodik a valóságtól a játék és a nem túl távoli jövőben, 2011-ben játszódik. Mai szemmel nézve persze ez viccesen hangzik, de a teljesség kedvéért tegyük hozzá, hogy a CoD4 2007-ben jelent meg.

A játékban ismét háborús konfliktust kell helyre hoznunk, legtöbbször a Brit SAS elitalakulat John Soap őrmesterének a szerepében. A főgonosz ezúttal (is) Oroszország, illetve egy szélsőséges orosz szervezet. De nem kell aggódni, a dicsőséges és jóságos nyugat ismét megmenti a világot. Az ember boldogan mosolyog amikor a nyugati, demokratikus értékek már megint meg lettek védve. Gúnyos kirohanásom ellenére el kell ismernem, hogy maga a történet tényleg jó, érdekes és fordulatos.

Maga az akció rész pedig páratlan. Változatos, pörgős és meglepő. A játékmenetre nem lehet panasz, tényleg olyan érzés, mint ha a legjobb akciófilmet nyomnád végig. Amit talán kicsit kritizálni lehet, hogy elég lináris a játékmenet; de aki ezt nem bírja az játsszon ezzel.

Válassz verziót a letöltéshez

Letöltés Windows-ra
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: