Mahjong Connect 2

Mahjong játék
Mahjong Connect 2

A klasszikus Mahjong játék connect variánsának második része, ami egy új fajta játékélményt, számos új pályát és némi izgalmas csavart visz a játékba.

Kombo

Az eredeti mahjong játéknak több változata is van. A connect variáns lényege, hogy az összepárosítandó lapok egy síkban vannak és csak akkor tudod őket levenni, ha két lapocskát össze tudnál kötni egy maximum három szegmensből álló vonallal. (Az első részt itt találod, ha még nem próbáltad).

A Mahjong Connect 2 hangulatos grafikai elemekkel teszi teljessé a játékélményt, amit huszonöt fokozatosan nehezedő pályán keresztül élvezhetsz. Új funkcióként jelentek meg a különböző power-upok, amikkel megkönnyítheted a játékodat. Felfedezhetsz vagy megsemmisíthetsz egy párt, amit nem vettél észre vagy teljesen újrakeverheted a pályát, esetleg meghosszabbíthatod a rendelkezésre álló időt.

A játék egyetlen negatívuma a hangeffektek és a menü zenei aláfestése is hagy némi kivetnivalót. Ezeket érdemes lehet kikapcsolni és felrakni egy saját lemezt, mielőtt belemerülnél a játékba.

Válassz verziót a letöltéshez

letöltés