Clash of Clans | Kombo.hu

Clash of Clans

Clash of Clans

Építsd fel saját bázisod, toborozz sereget sárkányokból és barbárokból, hogy aztán porig rombold és kifoszd más játékosok falvait!

A Clash of Clans egy multiplayer játék mobilra, ahol a saját falvad építésén dolgozhatsz, miközben más játékosokkal szállsz szembe. Először csak egy apró falu ura vagy majd később hatalmas seregeket képezhetsz ki sárkányokkal és varázslókkal a soraiban.  A bájos grafika és a többi játékossal való interakció teszi igazán magával ragadóvá ezt a játékot.

Bár valós idejű stratégiáról van szó, egy lassabb és hosszabb távú játékmenet jellemzi. Az épületek elkészülése magasabb szinteken akár napokat is igénybe vehet, ám ez nem lassítja le a játékélményt, hiszen eközben a seregeiddel más játékosok falvait fosztogathatod, hogy aztán a következő épületedet is legyen miből felhúzni.

Ahogy a játék neve is mutatja különböző klánokhoz csatlakozhatsz. Ha a barátaiddal játszotok létrehozhatjátok saját klánotokat vagy csatlakozhatsz egy általad választott másik klánhoz is.

A klánban a játékosok egymást segítik katonákkal és háborút indíthatnak más klánok ellen, a dicsőség és a zsákmány reményében.

Válassz verziót a letöltéshez

Letöltés iPhone telefonraLetöltés Android telefonra
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: