Minden, ami egy tökéletes partihoz kell - Tippek és inspirációk


TOP 3 parti-tipp 2020-re

hélium csapda

 Hélium segítségével minden bulin garantált a szórakozás.

1000 Ft-tól

léggömb az első születésnapra

A szám alakú lufik tökéletesen mutatnak a szülinapi fotókon.

600 Ft-tól

teríték

A természetes juta anyag romantikus csipkével.

2100 Ft-tól

Egy szuper buli nem az igazi sem a szórakozni vágyó emberek, sem az őrült partikellékek nélkül. Léggömbök, teríték, kosztümök és egyéb kiegészítők, melyek segítségével nem csak az élmények, hanem a fotók is felejthetetlenek maradnak. 🙂

Ha gyerekeknek szervez szülinapi bulit, leány- vagy legénybúcsút, illetve bármilyen már partit, inspirálódjon velünk, hiszen összegyűjötttük a legjobb partikellékeket.

Válasszon kiegészítőket a tökéletes partihoz 

Gyerekbuli

Parti felnőtteknek

Jelmezek

Teríték a partin

Heliumking.hu - Minden, ami egy jó partihoz kell

Ha már szervezett valamilyen ünnepséget vagy partit, biztosan igazat ad nekünk abban, hogy ez egy kimondottan igényes feladat, de leginkább időigényes. Ha nem szeretné órákig az üzleteket járni, döntsön az online vásárlás mellett

A Heliumking.hu webáruházban mindent egy helyen megtalál, ami a bulihoz kell - léggömböket, terítéket, abroszokat, poharakat, evőeszközöket, szívószálakat, kalapokat, héliumot és még sok mást. Az ebben a webáruházban vásárolt dekorációkkal felejthetetlen partit varázsolhat a gyerekeknek, a családnak és a barátoknak egyaránt.

Hogyan válasszunk partikellékeket?

heliumking mindent ünnepi és party dekoráció

Milyen alkalomból és kinek?

Ez a legfontosabb kérdés, ami valójában megadja az egész buli irányultságát. Először mindig tisztázza, majd az szerint álljon neki a szervezésnek, hogy családi rendezvényről van szó, esetleg egy kötetlen partiról a barátokkal.

A formálisabb, hivatalos ünnepségek esetében nem szabad elfeledkezni az etikettről, sem arról, hogy több generáció is találkozik majd  egy asztalnál, így ehhez kell igazítani a díszítést, a terítéket és sokszor még a zenét is. Egy ilyen formális ünnepségre, rendezvényre fontos az érintettek meghívása még időben, akár egy meghívó átadásával.

Ha barátoknak szervez partit, akkor viszont a fantáziának semmi nem szabhat határt. Nagy sikernek örvendenek azok a bulik, amik valamilyen téma köré épülnek. Ehhez a témához aztán a díszítésen kívül igazodhatnak akár jelmezek is, amikben a vendégeknek kell megjelenniük.

Formális rendezvények

Ha formális családi ünnepségről van szó, válaszzon univerzális kiegészítőket. Egyszerű szalvétákat keressen, amelyek illenek a többi díszítőelemhez. Az asztalra rakhat névkártyákat, melyek jelzik a vendégeknek, hová kell ülniük. Nagyon hangulatosak lehetnek még például a virágok, leginkább az élő virág, hiszen az a legszebb és a legillatosabb. Kétség sem fér hozzá, hogy a szép lámpásoknak és gyertyáknak is megvan a varázsa.

A kertben rendezett családi ünnepségek idejére ne felejtse el a helyszínt gyönyörű lampionokkal díszíteni, hiszen azok sötétedés után egy csöpp romantikát is csempésznek az estébe. 

Egy őrült buli

A díszítésnek a parti témájához kellene igazodnia. 

A lánybúcsúkon a menyasszony fejéről nem hiányozhat a fátyol, de persze a barátnőket és a koszorúslányokat is illik "megjelölni". Megengedettek a szexi kellékek is, például a férfiasságot formázó szívószálak.

Egy szuper bulihoz a barátokkal hozzá tartoznak az őrült partikellékek is, például a különböző maszkok vagy a konfettiágyú.

A gyerekzsúrokon nagyon népszerűek a különböző alakú lufik, kalapok, szívószálak, poharak és a buborékfújók. 

Hélium - a legtrendibb partikellék

A legtrendibb partikellékek az utóbbi években egyértelműen a szálló léggömbök. Nemcsak hogy szuperül néznek ki, de még több hely is marad a lakásban, és mindenkinek megáll a szíve egy pillantra, mikor valaki véletlenül kidurrant egy lufit.​​

És ki ne szeretné viccesen elváltoztatni a hangját, ezzel okozva vicces pillanatokat gyerekek és felnőttek körében egyaránt.

Jól hangzik, ugye? Bármi mellet is  is dönt, legyen az egy csomó lebegő léggömb vagy a barátok viccesen magas hangja, héliumra mindenképp szüksége lesz.

Hélium léggömbökhöz

Ha megtetszett a héliumos buli ötlete, több lehetőség közül is választhat.

Választhat például olyan szettet, ami nem csak lufiba való héliumot, hanem még lufikat is tartalmaz. A klasszikus latex léggömbök héliummal felfújva 6-12 órán át lebegnek, a fóliából készült lufik viszont akár 7 napon át is. Az Air Swimmers léggömbök 30 napig is szállnak, de egy héliumos palckkal akár hónapokkal meghosszabbíthatja az élettartamukat.

A héliumot gázpalackban forgalmazzák, mely léggömbök felfújására alkalmas. Nem gyúlékony, íztelen és szagtalan, és ami a legfontosabb, nem káros.

Hélium spray

A következő lehetőség a hélium spray formájában, ami egy csövecskével van felszerelve, így könnyen megtölthetőek vele a lufik.

A hélium spray a gázpalacktól eltérően könnyebben szállítható és tárolható. A flakont nem lehet visszaváltani, viszont anyaga újrahasznosítható.

Na, melyik partikellékketet szerzi be a következő bulira? A lebegő lufikat, a jelmezeket vagy esetleg berendez egy fotósarkat? 🙂