Potencianövelő tabletták


Szerzők: Lenka Riganová, PharmDr. Eva Fehérpataky Badíková | Aktualizálva: 25. 03. 2019

Ezeket a termékeket ajánljuk

Potencianövelő tabletták Proerecta

100%-ban természetes összetevők

Az erekció jelentős javulása már egy óra elteltével.

Ár: 6 999 Ft

Potencianövelő tabletták Zerex

Az erősebb erekcióért

Növeli a vér tesztoszteronszintjét, így erősebb a libidó

Ár: 8 995 Ft

Potencianövelő tabletták értékelése

A potencianövelők kiválasztásával, összehasonlításával és értékelésével hosszú órákat töltöttünk, hogy most bemutathassuk önöknek az öt legjobbat közülük.

A merevedési zavarral kortól függetlenül küzdenek a férfiak. Annak ellenére, hogy érzékeny témáról van szó, időben kell cselekedni - még mielőtt a probléma hatással van az érintett szexuális életére. A potencianövelő étrend kiegészítők javítják az erekció minőségét, segítenek az önbizalom visszaszerzésében.

A KOMBO szakértő tanácsa

Expert Eva

PharmDr. Fehérpataky Badíková Eva a pozsonyi Comenius Egyetem Gyógyszerészeti Karán tanult, ma a losonci REGIA gyógyszertár vezető gyógyszerésze.

Az ő szavaival élve, a gyógyszerészek gyakorlatban egyre többször foglalkoznak a merevedési problémákkal, ami bár a férfiak számára érzékeny téma, de a helyzet legtöbbször megoldható.

Értékelésünk

Jelenleg a piac úgymond dugig tele van a különböző potencianövelő termékekkel, így a megfelelő kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Hogy megkönnyítsük a döntést és időt spóroljunk önnek, figyelmesen összehasonlítottuk az összes terméket az összetételük alapján, és a használók tapasztalatai alapján is kiválasztottuk a két legjobbat.

A kiválasztott termékeket mi is értékeltük, leginkább az összetételük és az ígért hatás alapján. Ezt összevetettük a terméket kipróbálók tapasztalataival. Ezen kívül figyelembe vettük még az árat, a csomagolás nagyságát, hogy megtudjuk, érdemes-e az adott terméket megvásárolni.

Vélemények a potencianövelőkről

1. Proerecta - 100%-ban természetes összetevők

1 doboz = 12 tabletta

Potencianövelő tabletták Proerecta

Összetevők

A Proerecta egy természetes készítmény, mely minőségi összetevőkből készült, kiváló gyártási körülmények között. Regisztrált étrend kiegészítőről van szó, ami megbízható minőséget jelent, de nagy előnye, hogy vény nélkül kapható termék.  

A Proerecta minden merevedési problémával küzdő férfinak ajánlott. A hatékony összetevőknek köszönhetően az erekció keményebb és tartósabb. Ez azt jelenti, hogy jobb lesz a pénisz vérellátása már használat után egy órával.  Az aktus is hosszabb lesz, a vér már nem áramlik ki olyan gyorsan. A libidó is erősebbé válik, mert a növényi összetevők természetes afrodiziákumként hatnak.

A legfőbb és legfontosabb összetevő a tribulus terrestis, vagyis a királydinnye. Javítja a pénisz vérellátását és afrodiziákumként is hat. A tribuluson kívül tartalmaz még maca, ginzeng és kakaóbab kivonatot, arginint, citrulint és E vitamint is.

Hogy működik? Az megfelelő erekció esetében a legfontosabb faktor a vér. A kor előrehaladtával vagy az egészségtelen életmód következményeként a pénisz hajszálerei beszűkülhetnek vagy akár el is záródhatnak. A gyenge véráramlás eredménye pedig egyértelműen az erekció gyengülése. De a Proerecta speciális összetételének köszönhetően gyorsan hat a keringési rendszer működésére, ezzel segíti a pénisz megfelelő vérellátását.

Adagolás

A Proerecta adagolása igazán nagyon könnyű és kényelmes. Minden nap egy tablettát kell bevenni. A maximális adag két tabletta egy nap, de erre igazán csak a komoly merevedési problémákkal küzdő férfiaknak van szüksége. Döntsön bárhogy azt illetően, hogy egy vagy két tablettára van szüksége, a napi maximális mennyiséget - 2 tabletta - nem szabad túllépnie.

A tablettát 60 perccel a közösülés előtt kell bevenni és legalább egy pohár tiszta vízzel kell fogyasztani.

Milyenek a felhasználók tapasztalatai?

„Először nem nagyon hittem ebben a termékben, de igazán meglepett. Az erekció tényleg nagyon gyorsan javult. Mindenkinek ajánlom, akit ez a kellemetlen probléma érint.“  Peter

„Nagyon nehéz volt számomra bevallani, hogy a teljesítményem már nem olyan, mint régen. Nem tudtam, hogy kezeljem a helyzetet, így elkezdtem vény nélkül kapható tabletták után nyomozni, hogy ne kelljen orvossal beszélnem erről az érzékeny témáról. Így találtam rá a Proerectára, ami rögtön felkeltette az érdeklődésem az ígért eredményekkel. Szerencsére ezek nem csak ígéretek voltak. A Proerecta javította az erekciómat, tehát a szexuális életem minőségét is.“ Ján

„Már régebben használom a Proerectát, és igazán meg vagyok elégedve. De be kell vallanom, nem működött minden rögtön. De ez természetes, hiszen mindennek kell némi idő, semmi sem tesz csodát. Azt ajánlom mindenkinek, hogy legyen türelemmel, és akkor mindennek eljön az ideje. Matúš

A mi véleményünk

A Proerecta a tisztán természetes összetevőivel és a hatóanyag-tartalmával keltette fel a figyelmünket. Ami a termék hatását illeti, a használók tapasztalatai azt bizonyítják, hogy igazán jól működik. Erősebb lesz tőle az erekció, hosszabb az együttlét és még vágyfokozóként is hat.

Néhányan a használat során, főleg az elején, gyomorégést tapasztalt. Viszont bármilyen mellékhatás igazán ritkán fordul elő. Negatívumként szokták említeni a tabletták nagyságát, ami nem mindenkinek felel meg. 

Előnyök

 • smile-o
  a várt hatás már egy órával az elfogyasztása után tapasztalható
 • smile-o
  24 órán át tartó hatás 
 • smile-o
  fokozott érzékenységť 
 • smile-o
  vágyfokozás
 • smile-o
  természetes összetevők
 • smile-o
  vitamintartalom

Hátrányok

 • frown-o
  nagyobb tabletták

Irányár

6 999 Ft

Értékelés

2. ZEREX Klasik - ​Az erős erekcióért

• 1 doboz = 12 kapszula

Potencianövelő tabletták Zerex

Összetevők

A ZEREX Classic fő összetevője szintén a tribulus terrestis, vagyis a királydinnye, amely a potencianövelő hatásáról ismert. Növeli a vér tesztoszteronszintjét, emellett vágyfokozóként működik. Ezen kívül tartalmaz L-arginin, L-citrullin és L-lizin aminosavakat, amelyek pozitívan hatnak az erek vérellátására. Tartalmaz továbbá maca kivonatot is, ami természetes afrodiziákum, valamint teobromint, amely stimuláló és élénkítő hatású.

A gyártó azt ígéri, a termék gyorsan hat, de a felhasználók tapasztalatai eltérőek. Míg vannak, akik erekciója már a kapszula elfogyasztása után egy órával erősebb lett, addig van, aki csak pár nap használat után tapasztalja a pozitív hatást. A hatásfok szintén eltérő lehet, a terméket mindenkinek magának kell kipróbálni.

Pozitívan értékeljük viszont a gyártó hozzáállását, mert elégedetlenség esetén garantálja a vételár megtérítését.

A készítmény használói mellékhatásokat csak akkor tapasztalnak, ha allergiásak valamely összetevőre. A Zerex nem használható szívproblémák és májelégtelenség esetén..

Adagolás

1, maximum 2 kapszula fogyasztandó szexuális aktus előtt. Mindig figyelembe kell venni viszont, hogy a Zerex egy étrend kiegészítő, és az elvárásainkat ehhez igazítani

Milyenek a felhasználók tapasztalatai?

„Kipróbáltam a Zerexet, jól működik. Nem kell csodákat várni és az ember felettébb elégedett lesz.“ Manuel

„Nem vagyok már fiatal (51), és volt, hogy jobban, volt, hogy kevésbé működött a dolog. Úgy döntöttem hát a vélemények alapján, hogy kipróbálom a Zerexet. Most elégedett vagyok. Mivel először próbáltam, nem nagyon bíztam benne. Azt hittem, hogy átverés, de a fuldokló a szalmaszálba is belekapaszkodik. A múltkor kipróbáltam egy másikat az ára miatt, de nem volt semmi hatása, akár cukorkát is ehettem volna. Én továbbra is maradok a Zerexnél. Nem vagyok a Zerex forgalmazója, ha valaki azt hinné. „ Péter

A mi véleményünk

A Zerex összetételét illetően igazán minőségi termék. Viszont tudomásul kell vennünk, hogy ez egy étrend kiegészítő, nem várhatunk tőle azonnali csodát.

A várt hatás - amire megéri várni - a Zerex hosszú távú használatával érhető el.

 

Előnyök

 • smile-o
  jó megoldás vészhelyzetben, hiszen gyorsan hat és az erekció igazán erősebb lesz
 • smile-o
  a Zerex Classic-on kívül két termék áll még a rendelkezésünkre: Zerex Ultralong az aktus meghosszabbítására, valamint a Zerex Ultragold a libidó növelésére időskorban
 • smile-o
  pénz-visszafizetési garancia elégedetlenség esetén

Hátrányok

 • frown-o
  magasabb ár

Irányár

8 995 Ft

Értékelés

Hogyan válasszunk potencianövelő tablettát?

Potencianövelő tabletták

A megfelelő potencianövelő termék kiválasztásakor mindenekelőtt a minőségre kell fektetni a hangsúlyt. Az étrend kiegészítőkkel sokszor visszaélnek megbízhatatlan cégek, akik hamisítványokat szeretnének „kedvezőbb“ áron eladni. Teljesen mindegy, hogy fogyasztószerről, méregtelenítőről vagy akár potencianövelőről van szó. A piacon megjelennek a rossz minőségű hamisítványok, amelyek az ismert cégek márkáit és a jó nevű forgalmazókat használják ki.

Ne dőljön be a csalóknak, ne veszélyeztesse az egészségét, ne vásároljon zsákbamacskát! Ellenőrizze az értékesítőt egyszerű trükkök segítségével.

Nyilvános tanúsítvány

Minden értékesítőnek rendelkeznie kell engedéllyel a közegészségügyi hatóságtól. Ha forgalmazóról van szó, a gyártó engedélyével is rendelkeznie kell, amely feljogosítja a termék forgalmazására.

Áttekinthető weboldal

A szállítási információkon, a fizetés módján és az üzleti feltételeken kívül az oldalon választ kéne kapnia minden alapvető kérdésre a termékkel kapcsolatban - a származási helyéről, összetételéről, adagolásáról, a mellékhatásokról stb. Szintén nem hiányozhatnak az elérhetőségek, ha további kérdései maradnának, melyeket a cég munkatársainak meg kell tudniuk válaszolni.

Üres ígéretek nélkül

A férfiak fele küzd merevedési zavarokkal, és ebben a helyzetben bármit megpróbálna a megoldás érdekében. Viszont tudomásul kell venni, hogy vény nélkül kapható étrend kiegészítőkről beszélünk, melyek hatásfoka minden férfinál eltérő lehet.

A szakértő tanácsa

„A potencianövelő étrend kiegészítőket két csoportra oszthatjuk: hatásukat gyorsan kifejtő termékekre (2 órán belül), melyek csak a tervezett együttlét előtt használandóak; valamint olyan termékekre, melyeket hosszú távon szükséges használni (1-2 kapszula naponta).  A termékek nagy része növényi kivonatokat tartalmaz, leginkább királydinnyét (Tribulus terrestris) és perui macát (Lepidium peruvianum Chacon), ezen kívül aminosavakat és ásványi anyagokat. A legújabb termékek a piacon nem csak a libidót és az erekció minőségét javítják, hanem a prosztata egészségre is pozitív hatással vannak. Az ezekben megtalálható növényi összetevők például a fűrészpálma (Saw palmetto) vagy az afrikai szilvafa (Pygeum africanum)."


PharmDr. Fehérpataky Badíková Eva

Az egyik fontos kritérium a megfelelő termék kiválasztásakor az ára, pedig igazából nem ez alapján kéne döntést hozni. Nagyon sok nézőpontot figyelembe kell venni ezen kívül. Megtörténhet, hogy az alacsonyabb áron vett csomag sokkal kevésbé éri meg, mint egy magasabb árú, nagyobb kiszerelés.

7 potencianövelő tipp

Potencianövelő tipp

Ha merevedési zavarral küzd, akkor elsősorban a életmódváltásra kéne koncentrálnia. Az egészségtelen életmód rossz hatással van a kardiovaszkuláris rendszerre, mely eredménye a pénisz nem megfelelő vérellátása, ebből kifolyólag pedig a merevedési problémák.

Étrend kiegészítők és gyógyszerek használatán kívül tehát akár kisebb mértékű életmódváltás is segíthet.

Mi mindenre kell hát figyelni?

1. Kerülje a stresszt!

A stressz károsan hat az egész szervezetre. Feszült helyzetekben a test kortizol hormont termel, amely csökkenti a potenciáért felelős tesztoszteron mennyiségét. A pszichikai nyugtalanság nem járul hozzá a jó szexuális teljesítményhez. Ha stresszes a munkahelye, keressen olyan tevékenységet, amely során le tudja vezetni a feszültséget.

2. Fogyasszon kevesebb alkoholt!

Néha-néha egy pohár ital elfogyasztása nem okoz gondot. De ha akár hetente többször túlzásba viszi az ivást, az nem kedvez a teljesítményének, sőt, további egészségügyi problémákat is okozhat.

Bár az alkohol segít ellazulni, levetkőzni a gátlásokat, ugye tudjuk, hogy egyéb problémákat azért okozhat.

3. Hagyja abba a dohányzást!

Az erekció szempontjából a cigaretta még az alkoholnál is károsabb. A dohányosoknál kétszer akkora a merevedési problémák kockázata. A dohányzás károsítja az ereket, és mint köztudott, a jó merevedés a jó vérellátáson múlik. Ha abbahagyja a dohányzást, nem csak hogy fizikailag fogja magát jobban érezni, hanem fokozatosan változást figyelhet meg a merevedés terén is.

4. Általános egészségügyi állapot

A merevedési problémákhoz más egészségügyi problémák is vezethetnek, amelyekről azt gondolná, nincsenek összefüggésben az erekcióval. Ilyenek például a szív- és érrendszeri betegségek, a túlsúly, a cukorbetegség vagy az epilepszia, de akár antidepresszánsok és antipszichotikumok szedése is

Ha a felsoroltak közül önt érinti valamelyik probléma, akkor elsősorban arra kéne koncentrálnia, hogy aztán a merevedési problémákat is könnyebb legyen megoldani.

A szakértő tanácsa

„Az erektilis diszfunkció oka lehet fizikai (érrendszeri vagy idegrendszeri probléma, operáció mellékhatása, hormonproblémák, bizonyos gyógyszerek használata) vagy pszichikai (stressz, párkapcsolati problémák, depresszió, trauma, kimerültség) eredetű probléma is.”


PharmDr. Fehérpataky Badíková Eva

5. Változatos étrend

Az ételből nyerjük a tápanyagokat, melyek az egész testünk egészségi állapotát befolyásolják. Ha változatosan étkezik, tehát kerül a tányérjára jó minőségű hús, hal, zöldség, gyümölcs, akkor a szervezete nem szenved hiányt a szükséges tápanyagokban. Ha sok zsíros ételt fogyaszt, akkor az egész szervezete szenved, fennáll a magas koleszterinszint veszélye. A koleszterin pedig eltömíti az ereket, ami ugye nincs az erekcióra jó hatással.

Ha merevedési problémája van, érdemes figyelni a megfelelő mennyiségű cink bevitelére, mely megtalálható a hüvelyesekben, a tenger gyümölcseiben vagy akár a tökmagban. Segíthet még a nagyobb mennyiségű magnézium fogyasztása is. 

6. Kegel-gyakorlatok

A medenceizmokat erősítő tornagyakorlatokat nem csak nők, hanem férfiak is végzik. Javítja a véráramlást, amely eredménye a keményebb pénisz és akár a szexuális teljesítmény javulása is. Az erősebb izmok a prosztata egészségére is pozitívan hatnak.

Az egyszerű gyakorlatok alapja a medenceizmok feszítése. Az izmok feszítését és az ellazítását naponta többször el kell végezni, legalább 10 másodperces gyakorlatok során. A gyakorlatok fontos része még az orron át történő hasi légzés.

7. Rendszeres fizikai aktivitás

A rendszeres fizikai aktivitás, a mozgás és a torna hozzájárul a megfelelő mennyiségű tesztoszteron, vagyis a férfi nemi hormon termelődésére. Ez a hormon felel az ön szexuális teljesítményéért is.

Ha az ön testét inkább izom alkotja és kevesebb zsír, akkor férfiasabbnak fogja érezni magát, ami pozitívan hat a teljesítményre és a merevedésre.

Kombo tanácsa

Kombík radí

Ne szégyelljen a merevedési problémákról beszélni, de leginkább ne szégyelljen megoldást keresni. Több megoldás is létezhet.


Hagyatkozhat a vény nélkül kapható potencianövelő étrend kiegészítőkre is, de abban az esetben, ha nem javulnak a problémái, ne habozzon, keressen fel egy urológust!

Gyakori kérdések a potencianövelőkkel kapcsolatban

1. Mi is valójában a merevedés?

Az erekció az idegrendszer és a hormonális rendszer által irányított folyamat. Ezek hozzájárulnak a vér megfelelő áramlásához a pénisz ún. barlangos testecskéiben, így a pénisz elég keménnyé válik. Az erekció során a húgycső átmérője is nagyobb lesz, hogy a spermiumok útja szabaddá váljon.

2. Hogy alakulnak ki a merevedési problémák?

Ahhoz, hogy létrejöjjön a merevedés, fontos az idegrendszer, a hormonális rendszer és pszichológiai tényezők összhangja. Ha a fenti faktorok közül valamelyik nem működik megfelelően, akkor következhetnek be az említett problémák.

3. Hogy működnek potencianövelők?

A potencianövelők olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyek hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez és a pénisz vérellátásához.

4. Segíthet nekem egy potencianövelő hosszútávon?

Ez a probléma intenzitásától és az ön hozzáállásától is függ. Ha nincs nagy gond, akkor próbálja ki valamelyik vény nélkül kapható terméket, valamint változtasson az életmódján, így a javulás is tartós lehet. Komoly problémák esetén az étrend kiegészítők hatása csak rövid távú.

5. Vannak a potencianövelőknek mellékhatásai?

A vény nélkül kapható étrend kiegészítők esetében nagyon kicsi az esélye mellékhatások előfordulásának. Ugyanez a helyzet a potencianövelők esetében is. A használatuk során esetleg enyhe fejfájást vagy emésztési problémákat tapasztalhat.


Ha potencianövelő vásárlását tervezi, akkor mindenképp olvassa el a következőket:

Források: