Rólunk

Szerintünk az, aki mindenhez ért, valójában semmihez sem ért. Ezért minden terméktípus véleményezését olyan emberre bízzuk, aki tapasztalt és tényleg ért ahhoz, amit tesztel. Csapatunk tagjai ezért több terület szakértői közül kerülnek ki.


A mi csapatunk

Peter Chodelka

Peter Chodelka

 • a projekt társalapítója

Kapcsolat: peter.chodelka@kombo.sk

Peter ismert online vállalkozó, szaktekintély az online világban. Már 2012 óta foglalkozik az online businessel. Ő ennek a projektnek a mentora és befektetője is egyben. Az ő feladata az anyagi fedezet biztosítása és a cég stratégiájának meghatározása. A vállalkozáson kívül még utazni is nagyon szeret.

Juraj Kuracina

Juraj Kuracina

 • a projekt társalapítója

Kapcsolat: juraj.kuracina@kombo.sk

Juraj kereskedelmi diplomával rendelkezik, több éve foglalkozik online vállalkozással. Az ő feladata a projekt irányítása. Szereti a jó könyveket, a zenét és a fotózást.

Michaela Struhárová

Michaela Struhárová

 •  szerkesztő

Kapcsolat: michaela.struharova@kombo.sk

Michaela egy utazó, egyben a csapat szabadúszó online marketingese. Több sikeres weboldal is működik az ő „szárnyai alatt“, például a cestovanie.sme.sk vagy a jaspis.sk, ezen kívül saját blogot is vezet. Ez az aktív életmód folyamatos pörgést igényel, ezért ő leginkább az étrend kiegészítőkről szóló cikkekkel foglalkozik.

Lenka Riganová

Lenka Riganová

 • szerkesztő

Kapcsolat: lenka.riganova@kombo.sk

Lenka az University of Prešov médiatudományi szakának büszke végzős hallgatója. Szeret olvasni, sétálni bármilyen időjárási körülmények között, de legkedvesebb időtöltése az írás. Az ő feladata leginkább a termékek értékelése, hiszen hosszabb távú tapasztalattal rendelkezik telefonok értékelése terén, amit egy mobilszolgáltató megbízására végzett (soda.o2.sk).

Kombo expert Veronika Ivánová

Veronika Ivánová

 •  szerkesztő és divatszakértő

Kapcsolat: veronika.ivanova@kombo.sk

Veronika tömegkommunikáció szakon végzett, így nem idegen számára a szerkesztőségben való munka vagy a cikkírás. Imád utazni, és saját bevallása szerint az utolsó centjét elköltené egy kirándulásra (vagy egy finom ételre). Szívesen sportol, érdekli a divat, a kozmetika és a „lifestyle“. A szerkesztőségben a terméktesztelésen kívül az ő feladata a Divat kategória szerkesztése.

Expert Kombík

Kombo

• a mi kabalánk és a legnagyobb szakértő

Kapcsolat: hello@kombo.sk

Kombo robot a projekt kabalája és a legfőbb feladata, hogy jó tanácsokat adjon a termékek és szolgáltatások megvásárlását illetően. Minden nap keresi az árengedményeket és akciókat. Szereti a sok pihenést és a motorolajat. 🙂

Kombo expert Lucia Súkeníková

Lucia Súkeníková

• a Háztartás és kert témakör szakértője

Lucia imádja a finom ételeket, a konyhában töltött idő számára a kikapcsolódás. Ő „Az én nagyszerű ételeim“ (Moje skvelé jedlo), „Az én pompás kalácsaim“ (Moje skvelé koláčiky) és a „Nagyanyáink receptjei“ (Recepty našich starých mám) könyvek szerzője. A receptjei a blogján is olvashatóak. A szerkesztőségben ő felel a Háztartás és kert rovat tartalmáért, hiszen ez teljes mértékben az ő terepe.

Kombo expert Michaela Banduričová

Michaela Banduričová

 • a "Gyerekeknek" rovat szakértője

Michaela három gyermek édesanyja. Az anyaszerep annyira elvarázsolta, hogy úgy döntött, a munka világában is ezzel a témával szeretne foglalkozni és „profi“ anyává válni. Ő teszteli a gyermekeknek szánt termékeket. Tanácsot ad az édesanyáknak abban, mi a legjobb a gyermekük számára.

Kombo expert Eva Badíková

PharmDr. Eva Fehérpataky Badíková

• az Egészség kategória szakértője

Eva a pozsonyi Comenius Egyetek Gyógyszerészeti Karán tanult, ma a losonci REGIA gyógyszertár vezető gyógyszerésze. Szabadidejében szívesen olvas, sportol, legfőképpen a futást, a jógát és a pilatest kedveli. Minden évben szeret új tájakra látogatni és fokozatos megismerni a világ konyháit. Nálunk ő az Egészség rovat szakértője, hiszen számára az az egyik legfontosabb dolog, hogy segíthessen másoknak.


signal

Hogyan értékeljük a termékeket és a szolgáltatásokat?

A dolgok rangsorolásával egy bizonyos kategóriában rengeteg időt töltünk. Igen, pont annyi órát, amennyit ön is eltöltene piackutatással a vásárlás előtt. De önnek erre már nem lesz szüksége, mert itt mindent megtalál egy helyen. További információkat ezen az oldalon tudhat meg.

A projekt finanszírozása - Affiliate Disclaimer

Ahhoz, hogy felhasználóinknak ingyen tudjunk minőségi tartalmat szolgáltatni, be kell biztosítanunk a projekt pénzügyi hátterét. Ezt jelenleg ellenőrzött webáruházakkal való együttműködés segítségével oldjuk meg.

Ha egy adott webáruházban, amit mi ajánlottunk, ön vásárol, akkor mi abból egy kis jutalékot kapunk. Önt, mint vásárlót ez nem érinti, a termékek árát a mi jutalékunk egyáltalán nem befolyásolja. 

Ennek köszönhetően továbbra is minőségi tartalmat tehetünk közzé, amit mindig igyekszünk tovább javítani.  

Köszönjük szépen az ön támogatását is!

GDPR - A személyes adatok kezelésének alapelvei

Komolyan vesszük a személyes adatok védelmét. Fontos számunkra, hogy az Ön személyes adatai biztonságban legyenek. Minden személyes adatot, amely a weboldalunkon való böngészés során a birtokunkba jut, 2018. 5. 25. óta a GDPR szabályozásnak megfelelően kezelünk. Ha szeretne többet tudni, kattintson erre az oldalra.


Együttműködés - tesztelésre érdemes termékek

Van egy érdekes terméke? Szeretné, hogy függetlenként leteszteljük és véleményt írjunk róla? Küldje el nekünk, mi pedig talán kipróbáljuk. Az együttműködési lehetőségekről többet megtudhat ezen az oldalon.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a  gyakori kérdéseket a Kombo.hu-val kapcsolatban.