Az INSPIO személyre szabott táblái - Vélemény és tapasztalatok

Személyre szabott táblázatok INSPIO tapasztalatok áttekintése

Nem tudom, Önök hogy vannak ezzel, de én nagyon szívesen kapok és még szívesebben adok személyre szabott ajándékokat. Olyanokat, amikre ha ránézek, mosolyogva gondolok arra, akitől az ajándékot kaptam. Sőt, az a legjobb, ha az az ajándék igazán rólam szól. Kifejezi a személyiségem, a hobbim, az életem. Akkor tudom, hogy az adott ember tényleg nekem vélasztotta az ajándékot. Ennél nagyobb örömet pedig semmi sem szerezhet.

Ha Ön is így gondolja, vagyis a személyes ajándékok híve, de nehezen választja ki a megfelelőt, akkor adunk most egy tippet:  Jó választás lehet az INSPIO valamelyik személyre szabott táblája.

INSPIO személyre szabott táblázatkezelő felülvizsgálati élmény

Kicsit szokatlanul kezdem a cikket, de úgy érzem, msuzáj megemlítenem, hogy az INSPIO egy szlovák családi vállalkozás, akik már 13 éve forgalmazzák dekorációikat. Én pedig nagy tiszteletben tartom azokat, aki belevágnak álmaik megvalósításába és vállalkozásba kezdenek.

Ahogy azt már említettem, a cég dekorációkkal foglalkozik. A kínálatukban vannak tapéták, matricák, képek, sablonok vagy táblák. Mivel az unokahúgom egy éves lesz, ezért választottam az INSPIO által készített személyre szabott táblát a baba születési adataival. A webshopban ezen kívül vannak szülinapi táblák is, amire a gyártók nagyon szívesen feltüntetnek aktuális információkat is, mint például, hogy a kicsi mit szeret, mi a kedvenc játéka éppen, stb.

Mivel közeledik az anyák napja, úgy döntöttem, hogy az anyukámat is meglepem egy neki szóló táblával. 

A harmadik pedig a férjemnek szól, tábla egy kedves szerelmi vallomással. Nem, nem ünnepel éppen semmit, viszont gyakran kapok tőle virágot, az ő szavaival élve "Azért, mert vagy!". Ezért úgy döntöttem, most én lepem meg őt. Azért, mert van nekem. 🙂

INSPIO tapasztalat

Az INSPIO-tól egy nagy dobozban érkeztek a táblák.

Tapasztalataim az INSPIO személyre szabott tábláival.

A táblák rekordidő alatt érkeztek meg. Annak ellenére, hogy a cég a vásárlók igényei szerint készíti el a táblákat, 24 órán belül már el is küldik azokat. Így ha az utolsó pillanatban keres ajándékot, a probléma meg van oldva. 

A táblák egy dobozban érkeztek, amire azt sem felejtették el ráírni, hogy törékeny áruról van szó. A dobozban a táblák még buborékfóliába is be voltak csomagolva. 

Hogy mit gondolok a táblákról?

INSPIO csomagolás

A táblák buborékfóliába voltak csomagolva.


Személyre szabott asztal a baba Inspio számára

Rendeléskor kiválasztható a háttér, a színek és az illusztrációk is igény szerint. 

Egy baba születése kétséget kizáróan az egyik legemlékezetesebb és legfontosabb dolog egy ember életében. Az a kis ártatlan lény, aki hosszú várakozás után megérkezik hozzánk, képes fenekestül felforgatni az életünk. Észrevették már, hogy az első dolgok, amiket egy újszülöttről kérdezünk, az a neve, a súlya és a hossza? Ugyanis ezek azok az adatok, amikkel az elején általában jellemezzük a babát, ezzel dicsekednek a családtagok is.

Akkor hát miért ne örökítsük meg ezeket az adatokat egy szép emléktáblán? Az INSPIO kisbaba tábla egy tökéletes megoldás lehet.

Első benyomás

A táblát még ki sem csomagoltam a buborékfóliából, de már odavoltam érte. Gyönyörű kialakítás, megfelelő méret, és egy fantasztikus emklék - az unokahúgom születése.

A tábla mérete 40 x 30 cm, ami éppen jól látható akár a falon, akár a polcon. Könnyű Dibond™ anyagból készült, ami nagyon erős, ellenálló, és ami a legfontosabb, nem káros az egészségre, így a gyerekszobába is elhelyezhető. Ez valójában egy polietilén lemez vékony alumíniumréteggel bevonva. Ezt az anyagot pedig egyértelműen kitűnőre értékelem.

INSPIO asztal gyerekeknek

Ezen a helyen lehet az illusztráció, vagy a gyermek fényképe.

Pont az elképzeléseink alapján

Az unokahúgomnak készült táblán rajta van a neve, a születési dátuma és súlya, valamint a születési helye. Az alsó részen egy maci van, de ugyanitt elhelyezhető a baba fényképe is. Összességében nagyon sok lehetőség van a tábla kialakításánál, teljes mértékben az elképzelésünkhöz tudjuk igazítani azt. 

Először kiválasztjuk a fenti szöveget, vagyis "kislányunk, kisfiunk, unokánk stb. ".... Ez után jöhet a név, a születési dátum, a hossz, a születés pontos ideje és helye. Elképzeléseinkhez alakíthatjuk a teljes dizájnt - a hátteret, a mintát, a színeket és az illusztrációt. Miután mindezt a webshopban egyszerűen végigkattintgattuk, még eldönthetjük, hogy legyen-e a táblán egy madzagos akasztó, vagy enélkül kérjük. A bolt weboldala átlátható, nagyon egyszerű a termék megrendelése.

INSPIO asztali anyag

A tábla jó minőségű,egészségre nem káros Dibond™ anyagból készült.

INSPIO asztalvastagság

A tábla vastagsága 2 mm.

Értékelésem

Az INSPIO tábla a baba adataival gyönyörű kiegészítője lehet minden gyerekszobának. Bár az unokhúgom még nem nagyon mondott rá semmit, de a szüleinek nagyon tetszett, és ez egyelőre éppen elég. Biztos vagyok benne, hogy majd ha nagyobb lesz és elkezd kérdezősködni, hogy vajon hány kiló és milyen hosszú volt, mikor megszületett, a táblán majd megtalálják a választ.

A tábla kiváló minőségű, könnyű, ellenálló és nagyon szép. Nagy előnye még a kedvező ára is - 10700 Ft.

Azt hiszem, többet nem is kell hozzátenni. Tőlem ez a tábla ötből 5 csillagot kapott.


Inspio asztal anyák napjára

A tábla nagyon jó minőségű, a színek élénkek, az illusztráció és a nyomtatás szép - teljes elégedettség.

Táblázat az anyák napi INSPIO élményhez

A megrendeléskor kiválaszthatjuk, hogy madzaggal vagy anélkül kérjük a táblát.

Május első vasárnapja hagyományosan a világ összes anyukájának az ünnepe. A sajátomat ilyenkor általában csokival és virággal ajándékozom meg. Idén viszont különleges meglepetésselkészülök a számára - Egy jókívánság táblával.

A tábla

Mint az INSPIO összes táblája, ez is 40 x 30 cm. Ha a madzagos verziót választjuk, akkor a falra akasztható, madzag nélkül pedig bárhová kiállítható. Én kértem hozzá madzagot is. Ha Ön is úgy dönt, hogy madzaggal kéri a képet, akkor két kis fúrt lyukat fog találni rajta, amin átvan fűzve a madzag, amivel fel lehet akasztani.

Ez a tábla is Dibond™ anyagból készült, ami a legjobb választás dekorációk készítésére. Ellenálló és könnyű. A tábla nagyon jó minőségű, a színek élénkek, az illusztráció és a nyomtatás szép - teljes elégedettség.

A táblán Mária Topoľská "Naša mama" című verse olvasható, alulra pedig a "Szeretünk" szó van írva. Persze ezt megváltoztathatjuk egyes számú alakra, vagyis "Szeretlek" is lehet. Ami az én copywriter szememet viszont bántja, az az eggyel több szóköz az első idézőjel után a szövegben. Bár ez csak egy olyan esztétikai hiba, ami csak a nyelvvel, írással foglalkozó, vásott szemű megrendelőnek tűnik fel. 

A tábla ára 8100 Ft, ennyit pedig biztosan megér az anyukánk öröme.

Ha Önnek a kiválasztott vers nem felel meg, választhat több változat közül, illetve kerülhet a táblára akár saját szöveg vagy kép is.

Táblázat az INSPIO anyák napjára

Annak ellenére, hogy van madzag a táblád, továbbra is kiállítható bárhová a szobában. És ilyen szépen fog mutatni. 🙂

Értékelésem

Mivel még csak közeledik az anyák napja, az anyukám reakcióját nem tudom megmutatni. Viszont nálunk nem esett messze az alma a fájától, anyukámmal ugyanolyan az ízlésünk, így biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog neki a tábla. Ő is szeret mindent, ami szebbé és otthonosabbá varázsolja a házat. 

Bár a tábla első sorban Anyák napjára készül, mégis úgy gondolom, hogy bármilyen ünnepnapon vagy megállja a helyét, illetve bármikor, ha ki szeretnénk fejezni hálánkat édesanyánk iránt. 

Nagyon elégedett vagyok a táblával minden téren, legyen az dizájn, színek vagy a minőség, még ha egy kis hibát sikerült is találnom. Ezért az öt csillagból most 4,5-öt adok.


INSPIO asztal férfiaknak ajándék

A tábla mérete 40 x 30 cm. 

Az utóbbi időben nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy a férfiak kevésbé vannak megbecsülve, mint a nők. Nem mintha mi, nők ezt nem érdemelnénk meg, sőt, de a köszönetet és az elismerést egyértelműen megérdemlik a férfiak is. 

Nekünk, nőknek, van nemzetközi nőnapunk, amit az egész világon ünnepelnek, ugyanúgy, mint az Anyák napját is. Viszont azt is tudja, hogy van Nemzetközi férfianp és Apák napja is? Ugye nem? Na látja, éppen erről beszéltem. 

Akkor csak azérdekesség kedvéért. A férfiak nemzetközi napját 1999 óta november 19-én ünneplik. Az apák napja pedig minden évben június harmadik vasárnapja. Ne feledje ezeket a dátumokat, hiszen ha életük párja megérdemli, köszönthetik őt akár ilyen táblával is. 

Én úgy döntöttem, hogy a páromnak a szerelmi vallomásos táblát odaadom csak úgy - szerelemből. 🙂

INSPIO asztaldísz

Ilyen színvilágban ez a tábla bárhová kiválóan illik.

Alá is írhatjuk

Az előző két táblához hasonlóan ez is fantasztikus. Ha ki kellene választanom a legszebbet a háromból, akkor pedig éppen ez lenne az. Nem tudom, hogy a szép minták, a színek, a szöveg vagy úgymond a célja miatt - hiszen életem párjának készült. Bármi legyen is az oka, ezen a táblán semmi hibát nem látok. 

Kemény, mégis könnyű, élénkek a színek, hibátlan a nyomtatás. Alulra kérheti a párja nevének nyomtatását, így még személyesebbé válhat ez az ajándék. Abban az esetben, ha ezek a színek nem felenek meg Önnek, választhat mást a webshopban. 

Az előző kettővel ellentétben ezen a táblán a bal alsó sarokban megjelenik a cég logója  is. Az igazat megvallva ez egyáltalán nem zavarja a szemem, az sem okozna gondot, ha az összes táblán rajta lenne. Így legalább nem kéne magyarázni a vendégeknek, honnan vannak ilyen szép tábláink, elég lenne csak rámutatni a logóra. 

INSPIO asztali ajándék férfiaknak

Ide jöhet még a férj/partner neve.

INSPIO dekoráció

A bal alsó sarokban van az INSPIO logó.

Értékelésem

A szerelmi vallomás tábla aláírással egy egyedi ajándék, ami garantáltan meglepetést okoz. Minőségi kialakítású, a szép színek és a szöveg megörvendeztet minden igazi férfit. 

Bár szerintem ez a színkombináció tökéletes, rendelhető még más színekben is, illetve itt is lehet választani a madzagos vagy a madzag nélküli változatot. 

A táblát az INSPIO webshop 10700 Ft kínálja, ami szerintem megfelelő ár. Ezen a táblán nem találtam semmi hibát, így 5 csillagot kapott. 

Nézze meg az összet táblát a videóban

Praktikus állvány

Arra, hogy a csomagban még egy állvány is van, teljesen véletlenül jöttem rá, mikot megfordítottam a dobozt. Nem is haboztam, gyorsan összeraktam az utasítások szerint. Szerintem nagyon praktikus. 

INSPIO csomagolás

A doboz hátulján taláható egy praktikus állvány a táblához, amit könnyen összerakhatunk a használati utasítás alapján.

INSPIO élménytáblák

A táblát csak rá kell tenni az állványra.

INSPIO asztali állvány

Így tartja az állvány a táblát.

Még egy tanácsot engedjenek meg a végére. Ne feledjék, nem maga az ajándék a legfontosabb, hanem az, ahogy azt adjuk. Minden ajándékot szívből kell adnunk, csak így tud igazi örömetokozni. 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: