Online szemüveg vásárlás? Az eyerim eshopban élmény lesz a vásárlás (értékelés)

eyerim értékelés

A világon a felnőttek több, mint 75 %-a bizonyos látáskorrekcióra szorul, és mivel a nap káros UV sugarai károsíthatják a szemet, a szemüveg kiválasztása nemcsak stílus kérdése, hanem elengedhetetlen kellék is. 

Az „eyerim ama meggyőződésből jött létre, hogy eljött az az idő, hogy a szemüveg is olyan termék legyen, amelyből a vásárlók az igazságos áron nyújtott minőségi szolgáltatásokkal együtt a legjobbat kapják, “ írja honlapján a webáruház

A világhírű márkákon kívül a szlovák eshop napszemüvegek és dioptriás szemüvegek saját terméksorozatával is dicsekedhet. Lehetőségünk nyílt az OiO és Kohe by eyerim két modelljét tesztelni. Mivel tűnik ki az eyerim a piacot elárasztott több, mint 2 milliárd szemüveg közül?

eyerim balenie
eyerim balenie
eyerim balenie

Nagyszerű élmény a szemüveg online vásárlásakor

Tartozzon azon emberek 64 %-a közé, akik előnyben részesítik a klasszikus keretet vagy azok 36 %-a közé, akik a divatot követik? Az eyerim gazdag választékot kínál azoknak, akik biztosak abban, hogy nekik nem illik a szemüveg (az egyik ilyen ember én vagyok).  A webáruház előnye, hogy a szemüveget a Magic Mirror webkamera révén fel is próbálhatja. Háborítatlanul, otthona kényelmében több órán keresztül is próbálhatja a szemüvegeket, és az eredmény ugyanolyan lesz, mintha csak az üzletben lett volna.

A megrendelt szemüveget a megadott címre vagy a Pozsonyban található üzletbe küldjük. A dioptriai és napszemüveg egy színes dobozban érkezett, melynek színei azonosak az eyerim márka energiájával. Mindkét szemüveghez egy védőtok és tisztító kendő is tartozik.

eyerim balenie

Alex dioptriai szemüveg - Kohe by eyerim kollekció

Univerzális méret:A = 48 mm, B = 23 mm, C = 145 mm

ako vybrať veľkosť okuliarov
dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim

Az elöl átlátszó keret nem feltűnő, az oldalak azonban feltűnő rózsaszínűek.

dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim

A Kohe by eyerim kollekció a modern dizájnt ötvözi az időtlen eleganciával, stílussal és funkcionalitással. Minden modell a jelenlegi divat megtestesítője, valamint tiszteleg a klasszikus esztétika előtt. Olyan anyagokból készül, amelyet a Ray-ban vagy Polaroid márka is használ, ezét az időtlen formák jól állnak minden arcformának. Bizonylattal rendelkező üveg az Essilor Luxottica vállalattól, amelyet szükség szerint lehet tökéletesíteni. A kollekció egyúttal az eyerim hosszútávú víziójának reprezentációja, miszerint a minőségi szemüveg mindenki részére árban elérhető. 

Számomra az Alex gömbölyű keret az ún. cat eye keretek komfortzónájából való kilépést jelenti, amelyhez már hosszú ideje hűséges vagyok. A keret acetátból készül (könnyű és rugalmas műanyag), az oldalak fémmel béleltek. Viseléskor tartósak és jól illeszkednek. A tartósságot még tesztelni fogom.

dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim
dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim

Hogy történik a dioptriás szemüveg online vásárlása?

A dioptriás szemüveget viselők többségéhez hasonlóan első szemüvegemet én is egy hagyományos üzletben vettem. Az eyerim ennek tudatában van, ezért az online vásárlást az utolsó részletig kidolgoztuk. 

Az egész folyamat néhány lépésre bontható. 

1. A dioptriás szemüveg megrendelése előtt szemésztől vagy látszerész által előírt vény szükséges. Ha már ilyennel rendelkezik, akkor szüksége lesz rá. Az ilyen leírásnak tartalmaznia kell a szemlencse erősségét, a pupilla távolságát és bármilyen egyéb specifikus követelményt is. 

2. A legtöbb időt a keret kiválasztása igényli. Kipróbáltam a Magic Mirrort és az Alex keretet Beige Pink színben választottam ki (további két színből lehet még választani).

Online szemüveg vásárlás eyerim

3. Következő lépés az üveg kiválasztása. A szemüveg kiegészítőként dioptria nélkül is viselhető. Választhat távollátó, közellátó vagy multifokális szemüveget is.

Online szemüveg vásárlás eyerim

3. lépés

Online szemüveg vásárlás eyerim

3. lépés

4. Eljött az idő a vény információira. A legegyszerűbb a fénykép bejátszása, és a többiről már az eyerim gondoskodik. A fiók létrehozása után a vény elmentődik, és a későbbiek során egyéb szemüveg kiválasztásakor is használhatja.

Online szemüveg vásárlás eyerim

4. lépés 

Online szemüveg vásárlás eyerim

4. lépés

5. Következő lépés az üveg színének kiválasztása, vagy átlátszó is maradhat. A kék szín elleni védelmen kívül vásárolhat hozzá fényre sötétedő (fotokromatikus) üveget is.

6. Ezután jön az üveg vastagságának kiválasztása. A standard vastagságon kívül könnyített vagy extra könnyített üveget is választhat, amely főleg erősebb dioptria esetén ajánlott.

Online szemüveg vásárlás eyerim

5. lépés

Online szemüveg vásárlás eyerim

6. lépés

7. Utolsó előtti lépés a prémium lencse megvásárlása. 

8. A megrendelés végleges jóváhagyása előtt a szemüveghez kiegészítőket is vásárolhat.

Online szemüveg vásárlás eyerim

7. lépés

Online szemüveg vásárlás eyerim

8. lépés

Annak ellenére, hogy ez volt az első tapasztalatom a dioptriai szemüveg online vásárlását illetően, a specifikus információk megadása 10 percet vett igénybe. Minden egyes lépés részletesen le van írva, és többopció esetén sem hiányzik a magyarázat és összehasonlítás sem. 

A szemüveg gyártása és kézbesítése 8-15 napig tart. Az enyémet a megrendelés megadásától és megfizetésétől számított 9. napon küldték.

dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim
dioptrické okuliare Alex Kohe by eyerim

Előnyök

 • egyszerű megrendelés és áttekinthetőség
 • gyors gyártás és kiszállítás
 • keret árának és minőségének aránya
 • több, mint 20 féle keret, amelyet a Magic Mirror révén vagy az üzletben személyesen iss kipróbálhat
 • a csomagban egy textil védőtok és tisztító kendő is található

Hátrányok

 • nem találtuk

Irányár

HUF 19 000

Értékelés

Minkar napszemüveg - OiO by eyerim kollekció

Univerzális méret:A = 52 mm, B = 21 mm, C = 141 mm, D = 50 mm

ako vybrať veľkosť slnečných okuliarov
slnečné okuliare Minkar OiO by eyerim

A Minkar napszemüveg könnyű, de pontosan illeszkedik az arcformához és nem esik le róla.

Az OiO by eyerim kollekciót fényes, stílusos és merész dizájn, valamint feltűnő színpaletta jellemzi. Az OiOban több, mint 70 szemüveg és napszemüveg található, amely nemcsak látóeszköz, hanem egy jelentős divatkiegészítő is. Minden keret az egyéniség és önmegvalósítás történetét hirdeti. Az eyerim ilyen módon is igyekszik eltolni a hagyományos szemüveg határait. 

Érdekes a kollekció környezetbarát mértéke is. A keret 45 %-ban természetes alapú anyagokból készül. A modellek gyártásakor organikus adalékú bioacetátumot használtak, amely pótolja a ftalát alapú lágyítókat, ezzel is hozzájárulva a tisztább légkörhöz, vízhez és talajhoz.

Míg a dioptriai szemüveg számomra kicsit szokatlan választás, a napszemüveg esetében hű maradtam az oversize formához és az időtálló feketéhez (barna színben is kapható).

Az elegáns Minkar modell nevét egy csillagról kapta, amely a kreativitást támogatja. És pont ez az üzenet hagyott bennem nyomot és azonnal tudtam, hogy ezt a modellt fogom választani. A felhasznált műanyagnak köszönhetően a modell könnyű, néha szinte gond a táskában megtalálni. Ennek ellenére jól illeszkedik és tartós. Az üveg UV 400-as védelemmel rendelkezik és igény szerint konfigurálható.

slnečné okuliare Minkar OiO by eyerim
slnečné okuliare Minkar OiO by eyerim
slnečné okuliare Minkar OiO by eyerim

Előnyök

 • érdekes színű időtálló keret 
 • UV 400-as védelem
 • üveg vagy dioptria utánrendelési lehetőség
 • keret ár és minőség aránya
 • több, mint 70 féle keret, amelyet a Magic Mirror révén vagy az üzletben személyesen is kipróbálhat  
 • a csomagban textil védőtok és tisztító kendő is található

Hátrányok

 • nem találtuk

Irányár

HUF 11 000

Értékelés


eyerim okuliare kolekcia OiO a Kohe

A Kohe és OiO kollekció bizonyítéka annak, hogy nemcsak stílusos, de árban is elérhető.

Összértékelés

Az eyerim online szemüveg vásárlást leginkább a kényelem és sokszínűség jellemzi a nagyszerű ár és minőség aránnyal együtt. Az OiO és Kohe márka stílusok széles választékát kínálja a merészebbtől egészen az elegáns, klasszikus darabokig. A Magic Mirror webkamera révén kipróbálhatja őket, ami megkönnyíti az ideális keret vagy szín kiválasztását. A Minkar napszemüveg, valamint az Alex dioptriai szemüveg könnyű, jól illeszkedik, nem nyom és egyúttal nem érzem úgy, hogy ne lenne elegendően tartós.

Annak ellenére, hogy a dioptriai szemüveg vásárlása bonyolultnak tűnhet, az eyerim minden lépése áttekinthetően leír minden lehetőséget és paramétert, hogy megértse, mit is rendel.  Kétely esetén forduljon bizalommal az ügyfélszolgálathoz, akik segítenek bármimben, amire szüksége van.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: