Zerex potencianövelő tabletták - Vélemény és tapasztalatok

Zerex tabletta erektilis diszfunkcióhoz

A szexről, mint általános fiziológiai szükségletről szoktunk beszélni, és ezeket a szükségleteket rendszeresen ki kell elégíteni. De néha akaratunk ellenére megtörténhet, hogy a testünk szó szerint nem működik együtt velünk. Az okok különbözőek lehetnek - fáradtság, stressz vagy egészségügyi problémák.

Hogy lehet megoldani az ilyen helyzeteket?

Csak nagyon kevés férfi szalad rögtön az urológushoz vagy a szexológushoz és beszél neki szégyenérzet nélkül az ágyban átért kudarcáról. A férfiak nagy többsége diszkréten kezeli a problémát, az egyre inkább keresett potencianövelő tabletták segítségével, melyek legális helyettesítői lehetnek az ismert kék tablettáknak. Viszont azokkal ellentétben orvosi kivizsgálás és recept nélkül is beszerezhetőek.

Ha jelenleg éppen olyan terméket keres, melynek segítségével újra férfinak érezheti magát, akkor olvassa el cikkünket és a tapasztalatokat a Zerex étrendkiegészítőkről -  Zerex KlasikZerex UltragoldZerex Extralong, melyek speciálisan az erekció támogatására lettek kifejlesztve. Működnek vajon?

A Zerex erekciójavító tapasztalatok áttekintése

Talán nem is létezik olyan férfi, aki ne ismerné a Zerex márkát, aki nem találkozott volna vele életében. Hiszen kizárólag férfiaknak szánt termékeket forgalmaznak, akár erekciós problémákra, a több vitalitásért és energiáért, illetve férfi afrodiziákumos parfümöket, melyek segíthetnek a csábításban.

A márka mögött az IPharma LLc áll, melyet a szlovák és a cseh piacon az Active life képvisel. Minden termékük független laboratórium által tesztelt és elismert a Szlovák Közegészségügyi Hivatal által.  Természetesen tanúsítvánnyal is rendelkeznek. De térjünk is rá a konkrét termékre.

1. Zerex Classic - A legkeresettebb

Zerex Classic élmény
Zerex Classic kompozíció

A csomagoláson talál információt a termék összetevőiről.

Zerex Classic adagolás

A Zerex Classic egyszerűen használható - elég egy tabletta a tervezett közösülés előtt.

Zerex Classic kapszula

Megfelelő méretű, könnyen lenyelhető kapszulák.

​A Zerex Classic a legkedveltebb és legkeresettebb potencianövelője a márkának. Kedvet csinál a szexhez, növeli a libidót, afrodiziákumként működik és segít az erős erekció elérésében.

Természetes összetevőket tartalmaz, pontosabban növényi kivonatokat - Királydinnye, Maca, aminosavak - L-Arginin, L-Citrulin, L-Lizin és Teobromin. Az összetevőket úgy állították össze, hogy elérjék a maximális hatást és semmi mellékhatásokat ne okozzon a termék.

A királydinnye hat a férfi test tesztoszteronszintjére, ami többek között a szexuális étvágyért, a potenciáért és az erekció minőségéért is felel. A Maca pozitívan hat a termékenységre, növeli a spermiumok számát és hatására intenzívebb lesz a szexuális élet.

A Zerex Classicban található aminosavak fontosak az emberi szervezetnek a kardiovaszkuláris rendszer megfelelő működése érdekében. Hozzájárulnak a jobb vérellátáshoz és a minőségi erekcióhoz. A teobromin természetes formában a kakaóban található meg és a stimulánsok közé tartozik.

Nagyon vonzó ebben a termékben az ígért gyors erekció már pár órán belül, egy tabletta hatására. Tényleg nagyon kíváncsi voltam, hogy a Zerex tényleg betartja-e az ígéretét és elkezdtem tesztelni. A tervezett szexuális együttlét előtt egy órával bevettem egy tablettát. Nincs gyakran problémám az erekciómmal, csak néha fáradtság vagy kedvetlenség miatt. A Zerex viszont szinte felvillanyozott. Az erekció erős volt és tovább tartott, mint azelőtt.

A Zerex előnye még az egyszerű használat - csupán egy kapszula az együttlét előtt egy órával.  A kapszulák nem túl nagyok és könnyen lenyelhetőek. A használat során nem tapasztaltam semmilyen mellékhatást, sem fejfájást vagy hasonlót.

A Zerex Classic kis dobozában 12 kapszula található és kb. XX Ft-ba kerül, ami hátránnyá válhat hosszú távú használat során.

Előnyök

 • természetes összetevők
 • recept és kivizsgálás nélkül kapható
 • gyors hatás
 • egyszerű használat

Hátrányok

 • nem találtunk

Irányár

9 000 Ft-tól

Értékelés

2. Zerex Ultragold - Seniorok számára

Zerex ultragold
Zerex ultragold összetétel

A termék 8 összetevőből áll.

Zerex ultragold adagolás

Naponta kell használni a tablettákat - 1 reggel és 1 este.

Zerex Ultragold kapszula

A kapszulák megfelelő nagyságúak.

A Zerex Ultragoldot speciálisan érett férfiaknak fejlesztették ki, akik minden akadály nélkül, teljes életet szeretnének élni.

A termék teljesen tiszta és természetes összetevőket tartalmaz, pozitívan hat a libidóra és a szexuális étvágyra. Növeli a férfi nemi hormon termelését. Használata abban az esetben is ajánlott, ha éppen gyermeket terveznek.

Az összetevői között a legjobb gyógynövénykivonatok találhatóak, melyek pozitívan hatnak a szaporító szervrendszer működésére. Ilyen például a Királydinnye, a perui Maca, a kínai Schizandra, illetve ásványi anyagok, mint a cink és a réz, valamint B2, B6 és B12 vitaminok.

A cink egy nagyon fontos anyag, melyet a sejtek a tápanyagok metabolizmusához használnak fel, illetve fontos az immunrendszer működéséhez, a DNS kialakításához és a sejtosztódáshoz. A cink a férfiak testében hozzájárul a tesztoszteron termeléséhez is, antioxidáns hatása van és életerőt kölcsönöz.

A B2, B6 és B12 vitaminok növelik az energiaszintet, támogatják az immunrendszert, pozitívan hatnak a libidóra. A B12 vitamin a központi idegrendszer megfelelő működéséhez is hozzájárul.

A királydinnye stimulálja a szexuális energiákat, a kedvelt Macához hasonlóan. A Schizandra stimulálja a kardiovaszkuláris rendszert, szabályozza a vérnyomást és növeli a vérkeringést. Segít a méreganyagok eltüntetésével a testből.

A természetes összetevőkből álló étrend-kiegészítők hosszú távú fogyasztása ajánlott, hogy elérjük a kívánt hatást. Ez jellemző a Zerex Ultragold esetében is. Három hónapig ajánlott használni, ezért én is így alkalmaztam a Zerexet. Az első napokban és hetekben semmilyen hatást nem tapasztaltam, kb. másfél hónapig. Több energiám és életerőm lett, szexuális értelemben is. Jobban éreztem magam, vagyis inkább fiatalabbnak.

Hátránynak mondanám a hosszú távú használat mellett még a magasabb árat - XXX Ft, melybe a 120 kapszulát tartalmazó doboz kerül. A javasolt adag napi két kapszula, így egy doboz 2 hónapra elegendő.

Előnyök

 • 100 % természetes összetevők
 • vény nélkül kapható
 • hosszú távú használatra
 • mellékhatások nélkül
 • energia és vitalitás

Hátrányok

 • lassabban elért hatás
 • magasabb ár

Irányár

20 100 Ft-tól

Értékelés

Každá miska je jedinečný a originálny unikát.

3.  Zerex Extralong - A hosszantartó élvezetért

Zerex Extralong
Zerex extralong fogalmazás

A termékben olyan anyagok találhatóak, melyek pozitívan hatnak a férfiak libidójára és a potenciára.

Zerex extralong adagoló

A Zerex Extralongból egy kapszulát kell bevenni egy órával a tervezett közösülés előtt.

Zerex extralong kapszulák

A kapszulákat könnyű lenyelni.

A Zerex Extralongot speciálisan azoknak fejlesztették ki, akik túl gyorsan jutnak el a csúcsra, és szeretnék tovább élvezni a szexet. Ahogy az előző két termék, ez is tanúsítvánnyal rendelkezik, a Szlovák Közegészségügyi Hivatal által elismert.

A termék 8 hatékony természetes összetevőből áll. L-Arginin, L-Lizin és L-Citrulin aminosavakból, melyek serkentik a véráramlást, így hozzásegítenek a hosszabb együttléthez és az erős erekcióhoz. A teobromin alkaloidát a kakaóból nyerik ki, stimulálja a szív tevékenységét és hozzájárul a nemi szervek jobb vérellátásához.

A máriatövis nem megszokott alapanyag az ilyen termékek esetében, de a Zerex Extralongban megtalálható a pozitív hatásai miatt: javítja a véráramlást, az erek átjárhatóságát és pozitían hat az idegrendszerre is. Hasonló a Ginseng is, mely az idegrendszerre gyakorolt hatásán kívül megnyugtat, megszünteti a stresszt, ami nem egyszer az erekciós problémák mögött áll. Az afrodiziákumok közül a Zerex Extralong macát és királydinnyét tartalmaz.

A Zerex Extralong használata egyszerű - elég egy tablettát bevenni a tervezett közösülés előtt. A maximális adag a napi két kapszula. Annak ellenére, hogy a tabletta gyors segítségként is használható, maximális hatását hosszabb távú alkalmazás esetén fejti ki.

Ezekkel a tablettákkal maximálisan meg voltam elégedve, az hatást már egy tabletta után tapasztaltam. Keményebb volt az erekcióm, tovább tartott és nagyobb volt a szexuális étvágyam.

Azt is pozitívan értékelem, hogy a használat teljes ideje alatt egyáltalán nem tapasztaltam semmiféle mellékhatást. Természetesen azok akkor is felléphetnek, ha valaki allergiás valamelyik összetevőre. Vigyázni kéne viszont alacsony vérnyomás esetén, vagy akkor, ha valaki infarktuson esett át. Kiemelten fontos, hogy az alkalmazás során nem szabad alkoholt fogyasztani.

A három potencianövelő Zerex tabletta egyidejűleg is alkalmazható. A termékeket lehet kombinálni, mivel a Zerex Ultragoldot hosszú távon kell szedni, napi két kapszulát; a Zerex Classic és a Zerex Extralong pedig igény esetén használható.

Előnyök

 • hosszabb együttlét
 • erősebb erekció
 • magasabb libidó
 • természetes összetétel

Hátrányok

 • nem találtunk

Irányár

10 500 Ft

Értékelés

Összesített értékelésünk

Amikor a múltban csodatévő potencianövelőkről hallottam, büszkén kijelentettem, hogy nekem ezekre nincs és nem is lesz szükségem. Arról, hogy nem hittem bennük, szerintem írnom sem kell. De mindig jön kutyára dér. Munkahelyi stressz, kötelességek tömkelege, magasabb életkor, és eljött az ideje, hogy nem tudtam igazán kiélvezni a szexet (vagy nem is tudtam megpróbálni). Így jutottam el a Zerex tablettákhoz

A Zerex Ultragoldot az elejétől napi kétszer vettem be, reggel és este. Szükség esetén vettem be Zerex Extralongot, amikor az egész éjszakát élvezni akartam, illetve Zerex Classicot a még jobb teljesítményért.

Én a magam részéről azt mondhatom, hogy a Zerex Classis és a Zerex Extralong is rögtön fantasztikusan működik.  A Zerex Ultragold szedésének pedig inkább hosszú távon van értelme, mivel hatással van a reprodukciós képességre, illetve magára a vitalitásra, energiára és életerőre. Higgyék el, meg fogja érni a rá kiadott összeget.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: