Clatronic GM 3669 arctisztító kefe - Vélemény és tapasztalatok

Vélemény és tapasztalatok vélemeny
 • arctisztító kefe
 • 3 az 1-ben felhasználhatóság
 • 2 x 1.5V elem
 • ára: 5000 Ft

Ha valaki szép bőrrel büszkélkedhet, az annak a jele, hogy törődik magával. Ez a masszírozó és arctisztító kefe kiváló segítség lehet ebben.

Ma már rengeteg masszírozó arctisztító eszköz kapható. Az árak is nagyon különböznek, hiszen találhat nagyon olcsót, akár 5000 Ft, és persze olyat is, aminek nem a legkedvezőbb az ára, legalábbis nem mindenki engedheti meg magának.

Az olcsóbbak esetében az a kérdés, meddig működnek majd, és jót tesznek-e a bőrnek. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a Clatronic GM 3669 arckefét, amely elérhető áron megvásárolható. Hogy megéri-e megvásárolni, a következő cikkből megtudhatják.

Clatronic GM 3669 arctisztító kefe

 Első benyomás

Amikor kinyitja a dobozát, meglátja a kefét és az elkülönített kiegészítőket szépen elrendezve. Így nem történhet baja a hazaszállítás során.

Maga a kefe kimondottan luxus kinézetű, kiválóan illeszkedik a kézbe. Nem túl nehéz még az elemek belehelyezése után sem.

A csomagolás három fejet tartalmaz - az egyik a mélytisztításra, a másik az arcmasszázsra, a harmadik a bőr utókezelésére szolgál. Mindegyik fej nagyon puha, nem kell félni a bőr irritációjától.

Már most leírom, hogy az eszközhöz elemeket is kell vásárolni, konkrétan 2xAA 1,5 V-s elemeket, mivel ez szokás szerint nincs a csomagolásban. Az arckefe nagyon egyszerűen szétszedhető, az elemek berakásának módját egyértelműen jelöli a gyártó. Természetesen jár hozzá használati utasítás is.

Megállapíthatjuk, hogy a csomagolásban minden fontos dolog megtalálható, semmi nem hiányzik.

Clatronic GM 3669 tartozékok

A csomagolásban minden fontos dolog megtalálható, beleértve a használati utasítást is.

Clactronic GM 36690 tapasztalatok

Az arctisztítóba két klasszikus ceruzaelemet kell helyezni.

 Mit kell még róla tudnia?

Az arckefe két sebességfokozattal rendelkezik, melyek közül az egyik a minimális, a másik a maximális gyorsaság. Az erősséget szükség szerint válassza ki, bár ajánlatos a kisebb intenzitással, vagyis az 1-es fokozattal kezdeni.

A gyártó feltünteti a használati utasításban, hogy érzékeny bőrön a kefe irritációt okozhat. Ezért először ajánlott más testrészen kipróbálni a kefét, ahol szintén érzékeny a bőr.

Az eszközt a szem környékén sem szabadna használni, mert ott a bőr kimondottan puha és érzékeny, könnyen léphet fel irritáció. A masszázsfejet se nyomja nagyon bőrhöz, hogy nehogy megsebezze azt. A fejek cserélésekor mindig ki kell kapcsolni az eszközt.

tapasztalatok Clactronic GM 3669

A bőrápoló eszközhöz három fej tartozik.

 A Clatronic GM 3669 tisztító arckefe   használata

Elérkeztünk hát a legjobb részhez, a tisztító és masszírozó kefe kipróbálásához. Leírom önöknek három pontban, hogy kell a kefével bánni. Ha a megfelelő eredményt szeretné elérni, ezeket igazán érdemes betartani.


1. Arctisztítás

Először érdemes szokásos módon tisztítani a bőrt, például arctisztító folyadékkal (bár ez nem alapvetően szükséges, de jobban letisztítja a make-up maradékát az arcról, így az nem tömíti el a pórusokat), majd ezután kell felvinni a tisztító gélt vagy habot az első fejjel (a kefével) és alaposan letisztítani az arcot.

A tisztítás optimális hossza 60 másodperc, de akár hosszabb ideig is tisztíthat. Az első fej, vagyis a kefe az alapos mélytisztításra szolgál. A kefe következő kiváló tulajdonsága, hogy a bőrt szépen revitalizálja, felfrissíti (nem látszik rajta a fáradtság), kitisztítja az eltömődött pórusokat és feszesíti a bőrt.

 

2. Arcmasszázs

A következő illeszték egy masszázsfej, amely az arc masszírozására szolgál. Az ön bőre a legjobbat érdemli, és ez a masszázs igazán kiváló. Nemcsak hogy elkényezteti az arcbőrt, de segít levezetni a feszültséget, serkenti a vérellátást és még a ráncokat is csökkenti.

 

3. A bőr utókezelése

Az utolsó fej a bőr utókezelésére szolgál. Az arcra vigye fel a nappali vagy éjszakai krémet, esetleg a testápolót, majd masszírozza addig, amíg az fel nem szívódik. Ennek a fejnek a segítségével a krém megfelelően szívódik fel, a bőr pedig szép, tiszta, friss, puha és regenerált lesz.

 

A tisztító kefét minden nap használhatja, én konkrétan az esti arctisztítás közben vettem igényben. Szárazon is használható, bár számomra kellemesebb volt arctisztító géllel és krémmel.

Mivel nagyon érzékeny bőröm van, igazán kíváncsi voltam a végeredményre, és egy kicsit féltem is. Már van otthon egy arctisztító kefém egy más gyártótól, amely nagy csalódást okozott, mivel jobban irritál, hangos és nehezebb.

A Clatronic GM 3669 arckefével viszont nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom. A bőröm tiszta, selymes és puha, amit érezni is rajta. Hátránya az, hogy elemmel működik, ami ráadásul hamar lei s merül benne. Másrészt éppen az elemeknek köszönhetően használhatjuk utazás során, vagy bárhol, ahol nincs a közelben konnektor.

Clatronic GM 3669 arctisztító kefe - Vélemény

A tisztító kefének szép a dizájnja, a formája, megfelelő a súlya

 Ár

A Clatronic GM 3669 arctisztító kefe ára 5000 Ft körül mozog, így a legolcsóbbak közé tartozik. A legdrágább hasonló termékek kb. 65000 Ft kerülnek, így a különbség egyáltalán nem elhanyagolható.

Az alacsony ár ellenére a kefe a tesztelés során nem okozott csalódást, simán versenyre kelhet a drágább modellekkel.

A Clatronic GM 3669 arctisztító előnyei és hártányai

Előnyök

 • jó ár
 • alaposan tisztítja és masszírozza a bőrt
 • három fej
 • remek dizájn
 • halk
 • könnyű
 • jól illik a kézbe

Hátrányok

 • elem szükséges a működéséhez
Clatronic GM 3669 teszt

A kefe ergonomikus kialakítású, minek köszönhetően kényelmes kézben tartani.

 Összbenyomás és értékelés

A Clatronik GM 3669 arctisztító kefe a maximális 5-ből 4,5 csillagot kapott tőlem. Be kell vallanom, összességében nagyon elégedett voltam ezzel az eszközzel.

A kefe nem csak tisztít, hanem masszíroz is, amit nagyon pozitívan tudok értékelni. Nagyon jó használni, az ergonomikus kialakításának köszönhetően jó kézben tartani. Ami pedig a legfontosabb, tényleg alaposan tisztítja a bőrt, mely kellemesen puha lesz tőle. Annak ellenére, hogy érzékenyebb a bőröm, a kefe használata után nem éreztem irritációt vagy más problémákat.

A tisztítás és a masszázs sokkal hatásosabb, mint a kézi tisztítás, főleg hosszútávon. A bőre szépséggel és fiatalos kinézettel hálálja meg. A Clactronic GM 3669 arckefével elvégzett tisztítás és masszázs professzionális, kozmetikai szalonban is megállná a helyét. De így nem kell a kezelésért sehová sem elmenni, bármikor elvégezheti otthon, kényelmesen.

Tehát ha szeretne éppen egy arctisztító és masszírozó eszközt vásárolni, de nem szeretne rá sok pénzt kiadni, akkor a Clatronic GM 3669 megvásárlását nem bánja meg. A végeredmény kiváló, a bőre nagyon hálás lesz érte.